Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O Carlos Ghosn επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε προσφορά από την GM...

Ο Carlos Ghosn,επικεφαλής της συμμαχίας Renault-Nissan,επιβεβαιώσε σήμερα ότι του είχε ζητήθει να γίνει διευθύνων σύμβουλος της General Motors πέρυσι από την κυβέρνηση Ομπάμα.
Ο Steven Rattner γράφει στα απομνημονεύματα του ότι ο ίδιος ζήτησε στον Ghosn να αναλαβει την GM το περασμένο καλοκαίρι και ότι ο Ghosn αρνήθηκε την προσφορά του.

Σε μια συνέντευξη στο CNN σήμερα,ο Ghosn επιβεβαίωσε ότι είχε...
απορρίψει την κορυφαία θέση στο Ντιτρόιτ και η αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε επίσης ότι είχε ζητήσει από τον κ. Rattner να υποστηρίξει μια κίνηση για να συμπεριλάβει την GM στη συμμαχία Renault-Nissan.

"Αυτός μου προτείτε να πάρω τη δουλειά ως Διευθύνων Σύμβουλος της General Motors και εγώ αρνήθηκα,ειπε ο «Ghosn στο CNN." αρνηθηκα για έναν πολύ απλό λόγο ... Εμείς εξακολουθούμε να βρίσκομαστε σε μία από τις χειρότερες περιόδους ύφεσης στιν ιστορια της αυτοκινητοβιομηχανίας και ένιωθα ότι δεν μπορώ να διακοψω την συνεργασια μου με την Renault.

Ο Ghosn είπε επίσης ότι εξακολουθούν να πιστεύουν σε μια σχέση με την GM και την Renault-Nissan."
detnews.com
via renaultnewsgr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...