Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nissan: Διπλασιάζει την παραγωγή στην Κίνα

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan Motor σχεδιάζει να διπλασιάσει τη δυναμικότητα παραγωγής της στην Κίνα, φτάνοντας τα 1,2 εκατ. οχήματα μέχρι το 2012, με στόχο να αυξήσει στο 10% το μερίδιό της στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων του πλανήτη.

Η κινεζική αγορά παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον σήμερα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αφού διεθνώς η ζήτηση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα λόγω της ύφεσης.

Η Nissan, το 44% της οποίας ανήκει στη...
γαλλική Renault, δραστηριοποιείται στην Κίνα σε συνεργασία με την Dongfeng Motor Group.

"Μεταξύ των ιαπωνικών αυτοκινητοβιομηχανιών, που αντιστοιχούν στο 20% των συνολικών πωλήσεων στην Κίνα, η Nissan κρατά την πρώτη θέση", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας, Κάρλος Γκοσν, στα εγκαίνια της νέας μονάδας παραγωγής SUV.

"Παρ' όλα αυτά, πιστεύουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε συνεργασία με τις Dongfeng και Zhengzhou Nissan. Ο σημερινός μας στόχος είναι 10%", δήλωσε ο Γκοσν.

Η Nissan είναι σήμερα η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία με τις περισσότερες πωλήσεις στην Κίνα.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...