Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mitsubishi ASX 1.6 2WD «…η αιχμή του δόρατος»

Δύο μόλις μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση του Mitsubishi ASX 1.8 DID, η Ιάσων Α.Ε.Β.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας Mitsubishi Motors στη χώρα μας και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη ξεκίνησε τη διάθεση του ASX 1.6 που είναι εφοδιασμένο με το νέο βενζινοκινητήρα 1.600 κ.ε. και μετάδοση κίνησης μόνο στους εμπρός τροχούς.

Το ASX είναι το 2ο μέλος της νέας οικογένειας crossover της Mitsubishi Motors(μετά το Outlander) και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της εταιρείας σε μία συνεχώς ανεπτυσσόμενη κατηγορία στην Ευρώπη, των compact crossover, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τις...
485,000 οχήματα το 2010.

Η επιτυχία του στηρίζεται σε μία σειρά από χαραχτηριστικά με τα οποία είναι εφοδιασμένο, όπως είναι: οι συμπαγείς διαστάσεις, η μάσκα Jet Fighter, η υψηλή ποιότητα υλικών στο εσωτερικό του, ο πλούσιος εξοπλισμός της καμπίνας των επιβατών, ο μεγάλος χώρος αποσκευών (από 442lt.-1219lt. με αναδιπλωμενη τη 2η σειρά καθισμάτων) και τα στοχιεία ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας (Active Stability Control, Hill Start Assist, ABS με EBD και Brake Assist, ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης 9 αερόσακοι, δομή αμαξώματος RISE κ.ά).

Ο νέος ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας κινητήρας 1,600 κ.έκ. με τον οποίο εφοδιάζεται το ASX αποτελεί εξέλιξη του κινητήρα 1.5 λίτρων της Mitsubishi που χρησιμοποιεί το Colt (διαδρομή αυξηνένη από 84,8 mm σε 90,0mm).

Ο νέος βενζινοκινητήρας που αποδίδει 117 ίππους στις 6000 στροφές με 154Nm/4000 rpm ροπής, χαρακτηρίζεται για την οικονομική λειτουργία του με μέση κατανάλωση 5,9lt/100 km αλλά και τη χαμηλή εκπομπή CO2 μόλις 135 g/km CO2. Η περιβαλλοντική συμβατότητα του Mitsubishi ASX είναι αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου πακέτου μειωμένων εκπομπών CO2, του Cler Tec που περιλαμβάνει:
• Σύστημα Automatic Stop&Go
• Electric Power Steering
• Σύστημα Διαχείρισης Φόρτισης Μπαταρίας
• Ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης κ.α.



Το Mitsubishi ASX 1.6 διατίθεται άμεσα στην Ελληνική αγορά σε 4 εκδόσεις:

• Inform €19,690 (ASC – Active Stability Control,HSA – Hill Start Assist, ABS με EBD και Brake Assist, 9 αερόσακοι, Κλιματισμός, Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, Ελαστικά 16΄΄, τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση και ρυθμίσεις ύψους και απόστασης, ζάντες 16΄΄)

• Invite €21,820 (Ζάντες αλουμινίου 16΄΄, Αυτόματο κλιματισμό, Cruise Control με χειριστήρια στο τιμόνι, Προβολείς ομίχλης, Αισθητήρες απόστασης (παρκαρίσματος)

• Intense €23,340 (Ζάντες αλουμινίου 17’’, Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες με ενσωματωμένο φλάς, Σύστημα πλύσης προβολέων, Προβολείς Xenon - Super Wide HID, Bluetooth με χειριστήρια στο τιμόνι)

• Intense Panorama €24,060 (Γυάλινη πανοραμική οροφή με σύστημα σκίασης και νυχτερινό φωτισμό LED, Μπάρες οροφής σε μαύρη απόχρωση )

Παράλληλα με τη βενζινοκίνητη έκδοση διατίθεται από τον Ιούλιο και το ASX 1.8 DID στις εκδόσεις:

• Inform 1.8 DiD 2WD: 22.760€

• Invite 1.8 DiD 2WD: 24.860€ & 1.8 DiD 4WD: 27.390€

• Intense Panorama 1.8 DiD 2WD:27.160€ &1.8 DiD 4WD: 30.190€

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...