Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρεμιέρα του Mazda2 Facelift στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι (+PHOTO GALLERY)



Leverkusen, 23 Αυγούστου 2010. Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Mazda έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στη χαμηλή κατανάλωση των μοντέλων της και στη μείωση των εκπομπών ρύπων.

Το ελαφρύ Mazda2 - Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2008 - γιορτάζει την ανανέωσή του κάνοντας την πρώτη του Πανευρωπαϊκή εμφάνιση στο Παρίσι έχοντας τις ακόλουθες αλλαγές:

* Ανανεωμένη μάσκα και αναβαθμισμένο εσωτερικό
* Αναβάθμιση διαχείρισης κινητήρα σε Euro V
* Αναβαθμισμένο αμάξωμα για μεγαλύτερη οδηγική άνεση
* Νέα έκδοση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων


Μαζί με την παρουσίαση του Mazda2 Facelift θα πραγματοποιηθεί και η... πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Mazda5 με τον νέο οικονομικό πετρελαιοκινητήρα MZ-CD 1.6. Το επιβατικό Mazda5 είναι οικονομικό και οικογενειακό και προσφέρει:

* Οικονομικό και δυνατό πετρελαιοκινητήρα 1.6λίτρων (5.2 l/100km, 115 PS)
* Μείωση 15% CO2 στην εκπομπή ρύπων σε σύγκριση με τον προηγούμενο 2.0λιτρο πετρελαιοκινητήρα
* Νέο ελαφρύτερο 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο μετάδοσης σχέσεων
* Εντυπωσιακό σχεδιασμό που ξεχωρίζει στην κατηγορία C-Max
* Βελτιωμένη εσωτερική ευελιξία Karakuri για μέχρι και 7 επιβάτες και συρόμενες πίσω πόρτες.

Το νέο Mazda3 με τον αναβαθμισμένο πετρελαιοκινητήρα MZ CD 1.6 θα κάνει επίσης την εμφάνισή του στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, προσφέροντας μεγαλύτερη δύναμη και ροπή και μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Η νέα έκδοση προσφέρει:

* + 6 ίππους επιπλέον,
* + 12% μεγαλύτερη ροπή,
* Κατανάλωση 4.4 l/100km και εκπομπές ρύπων 117g/km CO2
* Νέας σχεδίασης 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο

PHOTO GALLERY:



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...