Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΝΕΟ HATCHBACK ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ CRUZE

  • Παγκόσμια πρεμιέρα για τo Cruze hatchback στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού
  • Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην παγκόσμια δημοτικότητα του Cruze sedan
  • Το Cruze hatchback καθιερώνει τη Chevrolet ως mainstream μάρκα στην Ευρώπη
  • Μία από τις τέσσερις συνολικά πρεμιέρες της Chevrolet στο Παρίσι
Η ιστορία επιτυχιών του Chevrolet Cruze συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της να αφορά το λανσάρισμα ενός νέου 5-θυρου hatchback, που υπογραμμίζει την πρόθεση της Chevrolet να φέρει την άριστη σχέση αξίας/τιμής (value for money) που την χαρακτηρίζει σε όλες τις mainstream Ευρωπαϊκές κατηγορίες.
Η εκθεσιακή έκδοση του νέου 5-θυρου μοντέλου της Chevrolet θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο...
Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στις 30 Σεπτεμβρίου και θα αποτελέσει μία από τις τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες της Chevrolet στο Σαλόνι.
Με το λανσάρισμα του 5-θυρου Cruze, οι πελάτες θα μπορούν πλέον να επιλέξουν ένα διαφορετικό στυλ αμαξώματος αντί του παραδοσιακού sedan. Η Chevrolet ανεβάζει και πάλι τον πήχη, με ένα αυτοκίνητο που εγκαινιάζει νέα επίπεδα αξίας έναντι των καθιερωμένων μοντέλων του ανταγωνισμού.
Σύμφωνα με τον Wayne Brannon, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Chevrolet Europe, είναι σημαντικό να ικανοποιούνται οι νέες απαιτήσεις των πελατών. «Το Cruze εξελίσσεται σε μία πραγματική ιστορία επιτυχίας. Πωλείται σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο και πρόσφατα ξεπέρασε το Aveo σε συνολικές πωλήσεις κατακτώντας τον τίτλο του επιβατικού best seller στην γκάμα μας».
«Οι εκδόσεις hatchback παίζουν κρίσιμο ρόλο σε πολλές αγορές. Η μεσαία κατηγορία στην Ευρώπη αντιπροσωπεύει περίπου 4,8 εκατομμύρια μονάδες - πάνω από το ένα τέταρτο του συνόλου της αγοράς σε ετήσια βάση - και τα hatchback κατέχουν περίπου το 65% αυτού του όγκου. Επομένως προσδοκούμε να δούμε αύξηση πωλήσεων σε αρκετές περιοχές, ενώ παράλληλα επισημαίνουμε ότι η Chevrolet είναι τώρα σοβαρός mainstream παίκτης στην Ευρώπη».
Από την άνοιξη του 2009 που λανσαρίστηκε, το Cruze sedan έχει τύχει θερμής υποδοχής από τις αγορές όλου του κόσμου, σηματοδοτώντας ένα βήμα προόδου για τη μάρκα καθώς οι πελάτες προσελκύονται από το coupe στυλ, την ποιότητα κατασκευής, την αξιολόγηση ασφαλείας 5 αστέρων του NCAP και τη δυναμική συμπεριφορά του. Επίσης αναδείχτηκε AUTOBEST car για το 2010 από κριτική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν κορυφαίοι συντάκτες αυτοκινήτου από την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη.
Το Chevrolet Cruze είναι ένα αυτοκίνητο που ικανοποιεί άριστα τα γούστα των Ευρωπαίων οδηγών, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την επιτυχία των πωλήσεων στις περισσότερες αγορές. Μέχρι στιγμής φέτος, το Cruze έρχεται πρώτο στις πωλήσεις μεσαίων sedan σε πολλές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων Δανία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Βρετανία, όπου ξεπερνά τις προβλεπόμενες πωλήσεις.
Εκτός Ευρώπης, η επιτάχυνση στον ρυθμό των πωλήσεων του Cruze είναι εμφανής. Μόνο στην Κίνα, η Chevrolet έχει πουλήσει σχεδόν 90.000 Cruze από την αρχή της χρονιάς, ενώ υψηλές πωλήσεις για το sedan σημειώνονται επίσης στη Ρωσία, σε περιοχές της Νοτίου Αμερικής, της Ινδίας και άλλων αναδυόμενων αγορών.
Παράλληλα το προφίλ του αυτοκινήτου -και συνολικότερα της φίρμας- εξακολουθεί να ενισχύεται από την συμμετοχή της Chevrolet στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτου Τουρισμού με το Cruze αυτή τη στιγμή πετυχαίνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Ενώ απομένουν μόλις τέσσερις αγώνες μέχρι τη λήξη της σεζόν, βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης οδηγών και κατασκευαστών, ενώ παράλληλα προβάλλει τις δυναμικές αρετές του αυτοκινήτου δημιουργώντας άριστες εντυπώσεις.
Σχεδίαση hatchback
Με μία ελκυστική, αεροδυναμική coupe οροφή και κοντούς προβόλους εμπρός και πίσω, το νέο Cruze hatchback έχει το ίδιο δυναμικό παρουσιαστικό με το sedan και είναι άμεσα αναγνωρίσιμο. Θα έχει την ίδια σφιχτή αίσθηση αμαξώματος στο δρόμο, καθώς βασίζεται στο εξελιγμένο αυτοφερόμενο πλαίσιο (BFI) που έχει δεχθεί περαιτέρω βελτιώσεις έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα πιο υψηλά επίπεδα ευστάθειας και στιβαρότητας.
Οι χώροι μέσα στην καμπίνα παραμένουν το ίδιο γενναιόδωροι με αυτούς του sedan, στοιχείο που και στις δύο εκδόσεις αμαξώματος αποτελεί ανταγωνιστικότατο πλεονέκτημα για την κατηγορία. Η χωρητικότητα του πορτ-παγκάζ στο hatchback πλησιάζει τα 400 λίτρα ενώ για ακόμα μεγαλύτερες μεταφορικές ανάγκες ο οδηγός μπορεί να εκμεταλλευτεί το διαιρούμενο (60/40) πίσω κάθισμα.
Το νέο 5-θυρο Chevrolet Cruze θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη στα μέσα του 2011, ενώ οι τιμές και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν από το επίσημο λανσάρισμα του αυτοκινήτου.
Σχετικά με τη Chevrolet
Η Chevrolet είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια μάρκα της General Motors με ετήσιες πωλήσεις περίπου των 3,5 εκατομμυρίων οχημάτων σε περισσότερες από 130 χώρες. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη παγκόσμια μάρκα αυτοκινήτων σε πωλήσεις και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στο κόσμο. Η Chevrolet Europe προσφέρει πρακτικά οικονομικά αυτοκίνητα με ελκυστική, χαρακτηριστική σχεδίαση και εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Μετά το επαναλανσάρισμά της στην Ευρώπη το 2005, η Chevrolet υπερδιπλασίασε τις πωλήσεις της σε πάνω από 500.000 μονάδες το 2008. Το 2009, η Chevrolet διατήρησε το μερίδιό της στην Ευρωπαϊκή αγορά, στο 2,3%, με πωλήσεις 426.000 αυτοκινήτων. Η Chevrolet έχει ένα δίκτυο 2.900 εμπόρων και σημείων τεχνικής υποστήριξης στην Ευρώπη. Η γκάμα της Chevrolet περιλαμβάνει το νέο αυτοκίνητο πόλης Spark, το μικρό Aveo, το μεσαίο Cruze sedan, το Captiva SUV, το Epica και τη θρυλική σπορ Corvette. Το 2011, η Chevrolet θα λανσάρει το Orlando, ένα νέο οικογενειακό crossover, το Camaro coupe & cabrio, το νέο Aveo και το Cruze hatchback, ενώ θα κυκλοφορήσει εκ νέου το Captiva SUV με τέσσερις νέους κινητήρες. Οι μεγαλύτερες αγορές της Chevrolet στην Ευρώπη είναι η Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία. Η μάρκα ιδρύθηκε από τον Ελβετό μετανάστη Louis Chevrolet το 1911 και ετοιμάζεται να γιορτάσει την επέτειο των εκατό χρόνων της με το λανσάρισμα του επαναστατικού ηλεκτρικού οχήματος εκτεταμένης αυτονομίας Chevrolet Volt.
[Δ.Τ. chevrolet.gr ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...