Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1: Το πρώτο video από την υπό κατασκευή πίστα της Ν. Κορέας

Την περασμένη εβδομάδα ο Καρούν Τσάντχοκ έκανε τις πρώτες δοκιμές με μονοθέσιο F1 στην υπό κατασκευή πίστα της Νότιας Κορέας, η οποία ετοιμάζεται για το παρθενικό της GP στις 24 Οκτωβρίου.

Ο ινδός πιλότος της HRT οδήγησε ένα περσινό μονοθέσιο της Red Bull στο ασιατικό σιρκουί, το οποίο διαθέτει κλειστές στροφές, μεγάλες ευθείες και αρκετά κομμάτια όπου οι μπαριέρες είναι τοποθετημένες ακριβώς δίπλα στην πίστα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της F1 για τις πρώτες του εντυπώσεις, ο Τσάντχοκ τόνισε: ...
"Υπάρχει μια καλή μίξη στροφών. Το πρώτο μέρος του γύρου έχει μακριές ευθείες ακολουθούμενες από αργές στροφές, κάτι που λογικά αφήνει πολλές ευκαιρίες για προσπέρασμα.

"Επίσης η μεγάλη ευθεία μετά την στροφή 2 αφήνει το περιθώριο για αρκετό slipstreaming. Από την στροφή 7 και μετά το σιρκουί ανοίγει, και υπάρχουν 4 στροφές υψηλής ταχύτητας με υψομετρική αυξομείωση. Οι οδηγοί θα βρουν πολύ ενδιαφέρον αυτό το κομμάτι.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο..
.sport.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...