Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα ίδια ελαστικά για F1 και GP2 πιθανόν να χρησιμοποιήσει η Pirelli...

Εκτός από τη Formula 1 και τα μονοθέσια του GP2 θα έχουν ελαστικά Pirelli από την ερχόμενη σαιζόν, με την ιταλική εταιρεία να σκέφτεται μια γενική παραγωγή ελαστικών και για τα δύο πρωταθλήματα. Η ιδέα προέκυψε κατά τη διάρκεια των πρόσφατων τεστ που έγιναν και για τις δύο σειρές, στην πίστα Πολ Ρικάρντ.

Μετά τη δουλειά που έκανε ο Νικ Χάιντφελντ, επίσημος δοκιμαστής της Pirelli σε ένα μονοθέσιο του 2009 της Toyota, αλλά και ο Πρωταθλητής του 2008 στο GP2, Τζιόρτζιο Παντάνο, η εταιρεία από το...
Μιλάνο επιβεβαίωσε ότι είναι εντός προγράμματος και ότι η σύνδεση F1-GP2 εξετάζεται πλέον πιο σοβαρά.

«Μέχρι τώρα κάναμε πολλές δοκιμές για να αξιολογήσουμε το μονοθέσιο καταρχήν και στα δύο τελευταία τεστ ξεκινήσαμε ένα εντατικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνοντας την Pirelli, το GP2 και τη F1. Έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε, τουλάχιστον έξι περιόδους δοκιμών σε διαφορετικές πίστες, αλλά έχουμε ήδη κάνει μερικά μεγάλα βήματα μαζί», εξήγησε ο Ντιντιέ Περίν, τεχνικός διευθυντής της σειράς GP2.

Και συνέχισε: «Την τελευταία εβδομάδα δουλέψαμε παράλληλα με το μονοθέσιο του 2009 της Toyota, έχοντας τα ίδια ελαστικά. Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι η συμπεριφορά των ελαστικών είναι παρόμοια τόσο στο GP2, όσο και τη F1. Αυτά είναι καλά νέα καθώς ίσως σημαίνει πως πιθανότατα να μπορούμε να τρέξουμε τα ίδια ελαστικά και στις δύο σειρές. Είναι πολύ σημαντικό για το GP2 και την Pirelli, γιατί σημαίνει ότι οι οδηγοί μας θα μπορούν αν τρέχουν με τα ίδια ελαστικά όπως στη F1, που είναι χρήσιμο για το μέλλον τους».
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...