Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ CROSSOVER ORLANDO ΤΗΣ CHEVROLET ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ


  • Λειτουργικότητα με άποψη: εντυπωσιακή εμφάνιση crossover σε συνδυασμό με προσαρμοστικότητα 7-θέσιου
  • Η Chevrolet φέρνει ένα μοντέλο υψηλής αξίας στη μεσαία κατηγορία
  • Παγκόσμια Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, έναρξη πωλήσεων στις αρχές του 2011
  • Μία από τις τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες της Chevrolet που θα παρουσιαστούν στο Παρίσι

Το νέο οικογενειακό crossover Orlando της Chevrolet θα είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο Mondial de l'Automobile, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 30 Σεπτεμβρίου, και το μοντέλο παραγωγής θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του. Πρόκειται για μία από τις τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες της Chevrolet στο πλαίσιο του Σαλονιού.
Βασισμένο στο πρωτότυπο που είδαμε για πρώτη φορά στο Παρίσι το 2008, το Chevrolet Orlando είναι ένα...
πραγματικό οικογενειακό αυτοκίνητο της εποχής, συνδυάζοντας πρακτικότητα 7-θέσιου και ευελιξία εσωτερικού με εντυπωσιακό στυλ crossover.
Το νέο οικογενειακό της Chevrolet αποστασιοποιείται από τη συχνά βαρετή αισθητική της μεσαίας κατηγορίας και υιοθετεί μία πιο τολμηρή εμφάνιση με χαμηλή οροφή και σχήμα εμπνευσμένο από crossover, διατηρώντας παράλληλα τη χαρακτηριστική και αναγνωρίσιμη φυσιογνωμία Chevrolet όπως διαμορφώνεται από τη διαιρούμενη μάσκα και το έμβλημα της μάρκας.
Η χαμηλή καμπύλη γραμμή οροφής του Orlando συμπληρώνεται από μυώδεις, προεξέχοντες θόλους που φιλοξενούν τροχούς 16, 17 ή 18 ιντσών.
Το νέο Orlando θα παίξει βασικό ρόλο στη συνεχιζόμενη προϊοντική επίθεση της Chevrolet στην Ευρώπη, όπως εξηγεί ο Wayne Brannon, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Chevrolet Europe. «Το νέο Orlando ξεκινά ένα φιλόδοξο πρόγραμμα λανσαρίσματος επτά προϊόντων μέσα στους επόμενους 15 μήνες».
«Είμαστε σίγουροι ότι το Orlando αντιπροσωπεύει μία άριστη σχέση αξίας/τιμής για την κατηγορία crossover, λανσάροντας κάτι νέο – λειτουργικότητα με άποψη αν προτιμάτε – ενώ παράλληλα μας προσφέρει την ευκαιρία να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας σε όλη την Ευρώπη. Επίσης πιστεύω ότι θα φέρει περισσότερους νέους πελάτες στη μάρκα Chevrolet».
Ενώ το εξωτερικό του νέου Orlando σίγουρα θα προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον, το εσωτερικό υιοθετεί τα τελευταία σχεδιαστικά στοιχεία της Chevrolet όπως το εμπνευσμένο από τη Corvette διπλό cockpit και μπλε κρυφό φωτισμό στην κεντρική κονσόλα. Ωστόσο, η θεατρικού τύπου διάταξη των καθισμάτων σε τρεις σειρές, ο μεγάλος χώρος αποσκευών και οι πολυάριθμες λύσεις αποθήκευσης προβλέπεται να προσελκύσουν κυρίως τους οικογενειάρχες οδηγούς.
Παρά τη χαμηλή γραμμή οροφής, οι σχεδιαστές κατάφεραν να ανεβάσουν ψηλότερα τη δεύτερη και τρίτη σειρά καθισμάτων, που σημαίνει ότι οι επιβάτες του Orlando έχουν ακόμα καλύτερη ορατότητα μπροστά και στο πλάι. Με τόσες δυνατότητες στη διάταξη των καθισμάτων, το Orlando μπορεί γρήγορα να μεταμορφωθεί σε ένα από τα ικανότερα μοντέλα της κατηγορίας του στη μεταφορά φορτίων.
Τα οικογενειακά αυτοκίνητα σκληρής χρήσης χρειάζονται άφθονους αποθηκευτικούς χώρους για όλα όσα μεταφέρουν. Όπως το πρωτότυπο Orlando, το Orlando παραγωγής διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία χώρων διαφορετικών σχημάτων και διαστάσεων που βρίσκονται στην κεντρική κονσόλα, τις εμπρός και πίσω πόρτες, στο χώρο αποσκευών ακόμα και στην οροφή.
Ωστόσο, ο πιο έξυπνος είναι ένας χώρος κρυμμένος πίσω από την πρόσοψη του ηχοσυστήματος, με εύκολη πρόσβαση από τον οδηγό και το συνοδηγό. Ο χώρος αυτός λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στο Orlando concept και οι σχεδιαστές κατάφεραν να ενσωματώσουν μία χρήσιμη περιοχή πίσω από την πρόσοψη του ηχοσυστήματος κατάλληλη για αντικείμενα όπως ένα MP3 player, γυαλιά και πορτοφόλια. Περιλαμβάνει επίσης μία θύρα USB– ιδανική για επαναφόρτιση του MP3 ή iPod εν κινήσει.
Το Orlando βασίζεται στο επιτυχημένο και βραβευμένο Cruze sedan της Chevrolet που έχει ήδη επιδείξει μία εξαιρετική οδηγική άνεση και συμπεριφορά. Κάτω από το καπό, η Chevrolet θα προσφέρει τρεις σύγχρονους αποδοτικούς κινητήρες: ένα βενζινοκινητήρα 1,8 λίτρων με ιπποδύναμη 141 hp και δύο μονάδες diesel, την τελευταία έκδοση του δίλιτρου κινητήρα της Chevrolet με 131hp (μικρότερης ισχύος) ή 163 hp (υψηλότερης ισχύος).
Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να επιλέξουν από τρεις εκδόσεις με στάνταρ εξοπλισμό όπως ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας, έξι αερόσακους, αιρκοντίσιον και ηλεκτρικούς καθρέπτες σε όλα τα αυτοκίνητα.
Η κανονική παραγωγή του Chevrolet Orlando ξεκινά τον Οκτώβριο και οι πωλήσεις του προγραμματίζονται σε όλη την Ευρώπη από τις αρχές του 2011.
Σχετικά με τη Chevrolet
Η Chevrolet είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια μάρκα της General Motors με ετήσιες πωλήσεις περίπου των 3,5 εκατομμυρίων οχημάτων σε περισσότερες από 130 χώρες. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη παγκόσμια μάρκα αυτοκινήτων σε πωλήσεις και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στο κόσμο. Η Chevrolet Europe προσφέρει πρακτικά οικονομικά αυτοκίνητα με ελκυστική, χαρακτηριστική σχεδίαση και εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Μετά το επαναλανσάρισμά της στην Ευρώπη το 2005, η Chevrolet υπερδιπλασίασε τις πωλήσεις της σε πάνω από 500.000 μονάδες το 2008. Το 2009, η Chevrolet διατήρησε το μερίδιό της στην Ευρωπαϊκή αγορά, στο 2,3%, με πωλήσεις 426.000 αυτοκινήτων. Η Chevrolet έχει ένα δίκτυο 2.900 εμπόρων και σημείων τεχνικής υποστήριξης στην Ευρώπη. Η γκάμα της Chevrolet περιλαμβάνει το νέο αυτοκίνητο πόλης Spark, το μικρό Aveo, το μικρομεσαίο Cruze sedan, το Captiva SUV, το μεσαίο Epica και τη θρυλική σπορ Corvette. Το 2011, η Chevrolet θα λανσάρει το Orlando, ένα νέο οικογενειακό van, το Camaro coupe & cabrio, το νέο Aveo και το Cruze hatchback, ενώ θα κυκλοφορήσει εκ νέου το Captiva SUV με τέσσερις νέους κινητήρες. Οι μεγαλύτερες αγορές της Chevrolet στην Ευρώπη είναι η Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία. Η μάρκα ιδρύθηκε από τον Ελβετό μετανάστη Louis Chevrolet το 1911 και ετοιμάζεται να γιορτάσει την επέτειο των εκατό χρόνων της με το λανσάρισμα του επαναστατικού ηλεκτρικού οχήματος εκτεταμένης αυτονομίας Chevrolet Volt.

chevrolet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...