Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ηλεκτρικό Πρωτότυπο Crossover: Chevrolet Volt MPV5

H Chevrolet το 2011, θα κυκλοφορήσει το ηλεκτρικό όχημα Volt με δυνατότητα επέκτασης της αυτονομίας. Προετοιμάζοντας την άφιξη του Volt και στο πλαίσιο του Auto China 2010 στο Πεκίνο, παρουσιάζει το ηλεκτρικό Volt MPV5 concept. Το πεντάθυρο πολυχρηστικό πρωτότυπο crossover προβάλλει τις δυνατότητες του συστήματος Voltec, χρησιμοποιώντας τη βάση του Volt για ηλεκτροκίνηση χωρίς εκπομπές ρύπων.

Μέγιστη Οικονομία και Στυλ
Το στυλ του Volt MPV5 concept δανείζεται σχεδιαστικά και αεροδυναμικά στοιχεία από το Chevrolet Volt. Η μετωπική επιφάνεια είναι από τις πιο...
αεροδυναμικές σε crossover, χάρη στην κλειστή μάσκα και το αεροδυναμικά βελτιστοποιημένο σπόιλερ, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου. Η σχολαστική έμφαση στη βελτίωση της αεροδυναμικής επιτρέπει μεγαλύτερη αυτονομία με ηλεκτροκίνηση.

Το εξωτερικό του Volt MPV5 concept δεν σχεδιάστηκε αποκλειστικά με στόχο την απόδοση. Η μεταλλική απόχρωση Sonic Blue του προσδίδει μια σύγχρονη γοητεία, ενώ τα διπλά κρύσταλλα οροφής και οι εμπνευσμένες από το Volt ζάντες 19 ιντσών είναι μερικά από τα σπορ διαπιστευτήρια του Volt MPV5 concept. Οι διαστάσεις του Volt MPV5 concept παρέχουν πρόσθετη άνεση για τους επιβάτες. Ενώ το μεταξόνιο του Volt MPV5 concept 2.760-mm είναι μόλις 15 mm μακρύτερο από το αντίστοιχο του Chevrolet Volt, το αμάξωμά του είναι 181 mm μακρύτερο (4,585 mm), 73 mm φαρδύτερο (1,871 mm) και 182 mm ψηλότερο (1,612 mm) από του Volt.

Στο εσωτερικό, το Volt MPV5 concept υιοθετεί το κεντρικό πάνελ του Volt και τον πίνακα οργάνων με τα εντυπωσιακά δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα. Χάρη στο μέγεθος του Volt MPV5 concept, η άνεση των επιβατών είναι πολύ καλή. Σε ότι αφορά τις δυνατότητες μεταφοράς φορτίου, το Volt MPV5 concept συνεχίζει την παράδοση crossover χάρη στην αναδιπλούμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων που προσφέρει μέχρι 1.764.1 λίτρα χώρου φόρτωσης με τα καθίσματα αναδιπλωμένα και 863.7 λίτρα πίσω από τη δεύτερη σειρά. Ισχύς Voltec και Οικολογικά Διαπιστευτήρια

Το Volt MPV5 concept χρησιμοποιεί το σύστημα κίνησης Voltec του Chevrolet Volt, με κινητήρα-γεννήτρια που επεκτείνει την αυτονομία και περιορίζει τις ανησυχίες του είδους. Μία μονάδα μπαταρίας ιόντων λιθίου σχήματος Τ 16-kWh τροφοδοτεί με ισχύ την ηλεκτρική μονάδα κίνησης. Με την ευελιξία του συστήματος Voltec, το Volt MPV5 concept πληροί όλες τις απαιτήσεις ταχύτητας και επιτάχυνσης, αφού μπορεί να διανύσει 51,5 km με πέντε επιβάτες αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση. Ο αριθμός αυτός είναι διπλάσιος από τη μέση απόσταση που καλύπτει ένας κάτοικος πόλης στην Κίνα κάθε μέρα. Όταν η μπαταρία αδειάζει, ένας κινητήρας-γεννήτρια 1,4 λίτρων υποστηρίζει τη φόρτιση της μπαταρίας και παρέχει μέχρι 482χλμ. ηλεκτροκίνησης.
ΣΚΑΪ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...