Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λίγα λόγια για το China Motors Lifan που είναι περίπου 2 χρόνια στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου

...τώρα που η οικονομική κρίση έχει απογειωθεί γθια τα καλά εξετάστε - οι οικογενειάρχες εννοώντας...- και αυτήν την περίπτωση:



Το Lifan είναι ένα μικρομεσαίο σεντάν τριών όγκων με  κορυφαίο χώρο αποσκευών της τάξης  των 630 λίτρων(μεγαλύτερο και από την Octavia) και την άνεση που αναζητά μια οικογένεια για τα ταξίδια της. Ο κινητήρας του κινέζικου μοντέλου είναι 1293 κ.εκ. με ισχύ...
88 ίππων, εξασφαλίζοντας ζωντάνια, ενώ η ποιότητα κατασκευής δεν συμπεριλαμβάνεται στα θετικότερα.

Οι αναρτήσεις (Μακφέρσον εμπρός και υστερούντες βραχίονες πίσω) δεν είναι από τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά, αλλά οδηγώντας διαπιστώνεις τη φιλικότητα του αυτοκινήτου και την πολύ καλή άνεση που προσφέρει.

Το Lifan κοστίζει από 8.900 ευρώ περίπου τον παρακάτω εξοπλισμό:  αερόσακο οδηγού, ABS με EBD, αεριζόμενα δισκόφρενα εμπρός, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και ηλεκτρικούς καθρέφτες ενώ φτάνει τα 10.550 ευρώ στην έκδοση Full, με επιπλέον ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, αερόσακο συνοδηγού, κλιματισμό, δερμάτινο σαλόνι και ηχοσύστημα.

Το αυτοκίνητο προσφέρεται από την China Motors  με εγγύηση τριών ετών για μηχανικά μέρη, χρώμα, αμάξωμα, αλλά και δωρεάν service επίσης για τρία χρόνια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...