Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αύξηση πωλήσεων για τη Chevrolet στην Ευρώπη

Η Chevrolet Europe κατάφερε να διαθέσει 232.417 αυτοκίνητα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο, κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση 16.401 μονάδων, ή 8,0%, συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο (2009: 216.016 αυτοκίνητα). Το μερίδιο αγοράς της Chevrolet αυξήθηκε κατά 0,14 της μονάδας στο 2,4%, με βάση τις αυξήσεις μεριδίων σε 13 Ευρωπαϊκές αγορές.

Η Chevrolet πέτυχε αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων σε πολλές χώρες της Νότιας Ευρώπης, στην Ισπανία,...
Γαλλία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Τουρκία. Η Δανία, Σουηδία, Ελβετία και το Βέλγιο κατέγραψαν επίσης τριψήφιο ή διψήφιο ποσοστό αύξησης.
Στη Ρωσία όπου η αγορά ανακάμπτει με αργούς ρυθμούς η Chevrolet διατήρησε τη θέση της ως Νο1 μη εγχώρια μάρκα, με σταθερό μερίδιο αγοράς 6,5%.

Με το νέο μοντέλο της στην κατηγορία μίνι, το αυτοκίνητο πόλης Chevrolet Spark, η Chevrolet κατάφερε να αυξήσει το μερίδιό της σε ένα τμήμα της αγοράς με ελαφρώς πτωτική τάση από 5,7 σε 7,0% στην Ευρώπη και να γίνει η 4η μάρκα σε πωλήσεις στην κατηγορία, με 50.127 αυτοκίνητα.


Στην κατηγορία μικρομεσαίων, το Chevrolet Cruze που αναδείχτηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό AUTOBEST σαν «Car of the Year 2010» και έχει αξιολογηθεί με 5 αστέρια ασφάλειας στο EuroNCAP, εξακολουθεί να έρχεται πρώτο σε πολλές χώρες, με μερίδια μέχρι 36%, όπως στην Ισπανία, όπου 4.375 Cruze πουλήθηκαν φέτος στο διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...