Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

CHEVROLET CRUZE PHOTO ALBUM: 147 νέες φωτογραφίες αφιερωμένες στην μικρομεσαία καλλονή των 14.890 €!

"Γιατί να διαθέσω 20.000 ευρώ για μικρομεσαίο; Διαθέτω 14.090 με την έκπτωση της Chevellas (800) και..."καθαρίζω" ή για την ακρίβεια οδηγώ ένα εντυπωσιακό 4-πορτo "Coupe-like" μικρομεσαίο sedan με εντυπωσιακή μπροστινή και πλαϊνή όψη που δύσκολα θα βρεις στην κατηγορία...Όσο για το πίσω μέρος χωρίς να είναι άσχημο...σύντομα θα αντικατασταθεί με το υπέροχο Cruze Hatch (5πορτη έκδοση) που θα φοράει μάλιστα και τον τουρμπάτο 1.400άρη κινητήρα με τα 140PS που φοράει και το Opel Astra. Τί είπατε; Μπορείτε να περιμένετε; Δεκτόν...Και εμείς το ίδιο!"



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (SEDAN ΕΚΔΟΣΗ):

Ο αντικαταστάτης του Lacetti το Chevrolet Cruze είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σεντάν για την GM. Εκφράζει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας και αποτελεί τον προάγγελο των μικρότερων αλλά και μεγαλύτερων μοντέλων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Η εξωτερική του εμφάνιση είναι ιδιαίτερα κομψή και σπορ και η φίρμα ποντάρει στην ιδιαίτερη αισθητική του νέου μοντέλου της. Όπως αναφέρει όλα τα καινούργια μοντέλα της θα έχουν την ίδια εταιρική ταυτότητα. Έχει επιβλητική μάσκα με το ευδιάκριτο λογότυπο να χωρίζει τη μεγάλη εισαγωγή του αέρα. Το πίσω μέρος θυμίζει κουπέ, ως ένα βαθμό, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι αρκετά σύγχρονα και ξεχωριστά σε σχέση με οποιοδήποτε Chevrolet έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Στο εσωτερικό υπάρχει μεγάλη πρόοδος σε σχέση με το απερχόμενο Lacetti. Τα αναλογικά όργανα, ταχύμετρο και στροφόμετρο με δευτερεύοντες δείκτες καυσίμου / θερμοκρασίας, έχουν φωτισμό LED για μια διαυγή, ζωηρή απόχρωση σε λευκό και ice blue. Μια προαιρετική οθόνη ενημέρωσης οδηγού επτά γραμμών, με κείμενο σε πορτοκαλί ή ice blue, βρίσκεται επίσης ανάμεσα στα κύρια όργανα. Η ποιότητα κατασκευής είναι στα πρότυπα του Opel Insignia που φυσικά ανήκει στον ίδιο όμιλο (GM).

Το μήκος του είναι σχετικά μεγάλο (4,597 μέτρα) και υπόσχεται ικανοποιητικούς χώρους όσο αφορά τουλάχιστον τις θέσεις των επιβατών. Η πρακτικότητα που απαιτεί η κατηγορία καλύπτεται και με το παραπάνω, καθώς οι θήκες για μικροαντικείμενα και οι ποτηροθήκες καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες μιας οικογένειας.

Το αυτοκίνητο είναι στημένο καλά - καμία σχέση με το Lacetti - με αποτέλεσμα να μην παρουσιάζει μεγάλες κλίσεις στις στροφές είναι η ποιότητα κύλισης είναι και αυτή σαφώς αναβαθμισμένη και πολύ κοντά στα στάνταρ μοντέλων υψηλού κύρους.

Η διάταξη ανάρτησης που περιλαμβάνει γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα (δυστυχώς όχι πολλαπλούς συνδέσμους) πίσω) απορροφά τις ανωμαλίες του δρόμου ικανοποιητικά με χαρακτηριστική άνεση και χωρίς θορύβους και προβλήματα...

Το Cruze εφοδιάζεται με δύο ατμοσφαιρικά μοτέρ 1,6 και 1,8 λίτρων με απόδοση 113 και 141 άλογα αντίστοιχα. Σύντομα περιμένουμε μαζί με την έλευση της hatchback έκδοσης και τον turbo κινητήρα με τα 140PS που φοράει και το Opel Astra..

Και όλα αυτά με 14.890 € και αν προλάβετε την έκπτωση της αντιπροσωπείας 800€ κάτω!!!

Δείτε το PHOTO ALBUM με τις 147 νέες photo του πανέμορφου μικρομεσαίου εδώ:




img src

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...