Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΝΕΟ CHEVROLET AVEO ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΥΛ 'HOT-HATCH' ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • Παγκόσμιο ντεμπούτο για το Aveo παραγωγής στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού
  • Με δυναμική σχεδίαση, πιστή στο πρωτότυπο
  • Θα λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2011
  • Ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον 1,3 diesel και 6-τάχυτα κιβώτια
  • Το Aveo είναι μία από τις τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες της Chevrolet στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού
Δυναμικό παρών θα δώσει φέτος η Chevrolet στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού με αρκετές παγκόσμιες πρεμιέρες: το Orlando και το πρωτότυπο Cruze hatchback θα πλαισιώσουν το πολυαναμενόμενο 5-θυρο Chevrolet Aveo, που μαζί με το Orlando κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους ως μοντέλα παραγωγής.
Το Aveo RS concept παρουσιάστηκε στα Σαλόνια Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και της Γενεύης στις αρχές του 2010 και το τελικό μοντέλο που θα προχωρήσει στην παραγωγή αντιγράφει πιστά την εμφάνιση του πρωτοτύπου.
Το νέο Chevrolet Aveo κάνει την είσοδό του...
σε μία πολύ ανταγωνιστική παγκόσμια κατηγορία με εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία όπως, επιθετική φυσιογνωμία με εμφανείς διπλούς προβολείς και μάσκα δυο εισαγωγών, συμπαγή, δυναμικά πάνελ αμαξώματος με ανερχόμενη πλαϊνή γραμμή και κοντούς πίσω προβόλους, κρυφές λαβές πίσω θυρών στις κολόνες C και τροχούς που σχεδόν εξέχουν από το αμάξωμα, κάτι που αποτελεί τώρα σήμα κατατεθέν της νέας σχεδιαστικής γλώσσας Chevrolet.
Θυμίζοντας το πρόσφατα λανσαρισμένο Spark, το νέο Aveo αναμφισβήτητα θα προσελκύσει νεαρότερους πελάτες με τη σπορ hot-hatch εμφάνισή του. Μία τετράθυρη έκδοση sedan θα λανσαριστεί μαζί με το hatch του χρόνου το καλοκαίρι. Και τα δύο μοντέλα, hatch & sedan, είναι πρακτικά μικρά αυτοκίνητα με ευρύχωρο εσωτερικό και η Chevrolet εκτιμά ότι το νέο Aveo θα προσελκύσει και οικογένειες που αγαπούσαν ιδιαίτερα το υπάρχον μοντέλο.
Το νέο Chevrolet Aveo είναι το αποτέλεσμα ενός εκτενούς προγράμματος εξέλιξης και το τελικό προϊόν ικανοποιεί τα γούστα των Ευρωπαίων οδηγών στους τομείς της σχεδίασης και της δυναμικής. Οι τελικές προδιαγραφές του νέου Aveo θα προσαρμοστούν προσεκτικά σε κάθε Ευρωπαϊκή αγορά.
Ο Wayne Brannon, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Chevrolet Europe σχολίασε σχετικά: «Είναι μία πολύ συναρπαστική εποχή για τη Chevrolet: όχι μόνον έχουμε νέα μοντέλα στην MPV και τη μεσαία κατηγορία, αλλά με το Aveo διαθέτουμε και ένα αυτοκίνητο που είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί τα καλύτερα μικρά της αγοράς, τα οποία επίσης απαρτίζουν τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή κατηγορία».
Το νέο Aveo είναι μακρύτερο και φαρδύτερο από το σημερινό μοντέλο, με πιο ευρύχωρο εσωτερικό και κορυφαία χωρητικότητα για αποσκευές. Η σχεδίαση εσωτερικού ενδεχομένως προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη από το εξωτερικό, κυρίως με ένα πίνακα οργάνων εμπνευσμένο από μοτοσικλέτα που περιλαμβάνει αναλογικό στροφόμετρο σε συνδυασμό με ψηφιακό ταχύμετρο και ενδεικτικές λυχνίες.
Πολυτελής μπλε κρυφός φωτισμός αναδεικνύει την κεντρική κονσόλα, ενώ ένα καμπύλο ταμπλό αγκαλιάζει τους εμπρός επιβάτες. Αυτό προσφέρεται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και εκτείνεται μέχρι τις πόρτες οδηγού και συνοδηγού. Οι αγοραστές του Aveo θα εκτιμήσουν τα ποιοτικά υλικά της καμπίνας, τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους στην κεντρική κονσόλα και τo σύγχρονο ηχοσύστημα με λειτουργίες USB, aux-in & Bluetooth.
Αντανακλώντας τη σπορ προσωπικότητα του μικρού μοντέλου της Chevrolet, το Aveo προσφέρει συναρπαστική συμπεριφορά, κάτι το οποίο οφείλεται εν μέρει στην στιβαρή δομή του αυτοφερόμενου αμαξώματος (BFI), με επίπεδα στρεπτικής ακαμψίας από τα υψηλότερα στην κατηγορία.
Το πλαίσιο του νέου Aveo έχει ρυθμιστεί για να ικανοποιεί τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις με την οδηγική συμπεριφορά του να συνδυάζει άνεση και άμεση απόκριση. Electronic power steering (EPS), Electronic stability control (ESC) και φρένα ABS, προσφέρονται στάνταρ.
Μία ολοκληρωμένη γκάμα τετρακύλινδρων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων θα διατίθεται για το νέο Chevrolet Aveo, συμπεριλαμβάνοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες όπως μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, διπλό συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό εκκεντροφόρων και ψεκασμό diesel common rail.
Η σειρά βενζινοκινητήρων περιλαμβάνει δύο εκδόσεις 1,2 L (με 70 hp και 86hp), μία μονάδα 1,4 L (100 hp) και μία 1,6 L (115hp). Για πρώτη φορά, το Aveo θα διατίθεται με δύο εκδόσεις diesel 1,3 L (με 75 hp και 95 hp) που υιοθετούν την τεχνολογία Start/Stop.
Το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Chevrolet θα προσφέρεται με το Aveo 1,4 και 1,6 προαιρετικά στις περισσότερες αγορές. Μηχανικά κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων θα παρέχονται ανάλογα με την επιλογή του κινητήρα.
Σχετικά με τη Chevrolet
Η Chevrolet είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια μάρκα της General Motors με ετήσιες πωλήσεις περίπου των 3,5 εκατομμυρίων οχημάτων σε περισσότερες από 130 χώρες. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη παγκόσμια μάρκα αυτοκινήτων σε πωλήσεις και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στο κόσμο. Η Chevrolet Europe προσφέρει πρακτικά οικονομικά αυτοκίνητα με ελκυστική, χαρακτηριστική σχεδίαση και εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Μετά το επαναλανσάρισμά της στην Ευρώπη το 2005, η Chevrolet υπερδιπλασίασε τις πωλήσεις της σε πάνω από 500.000 μονάδες το 2008. Το 2009, η Chevrolet διατήρησε το μερίδιό της στην Ευρωπαϊκή αγορά, στο 2,3%, με πωλήσεις 426.000 αυτοκινήτων. Η Chevrolet έχει ένα δίκτυο 2.900 εμπόρων και σημείων τεχνικής υποστήριξης στην Ευρώπη. Η γκάμα της Chevrolet περιλαμβάνει το νέο αυτοκίνητο πόλης Spark, το μικρό Aveo, το μεσαίο Cruze sedan, το Captiva SUV, το μεσαίο Epica και τη θρυλική σπορ Corvette. Το 2011, η Chevrolet θα λανσάρει το Orlando, το Camaro coupe & cabrio, το νέο Aveo και το Cruze hatchback, ενώ θα κυκλοφορήσει εκ νέου το Captiva SUV με τέσσερις νέους κινητήρες. Οι μεγαλύτερες αγορές της Chevrolet στην Ευρώπη είναι η Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία. Η μάρκα ιδρύθηκε από τον Ελβετό μετανάστη Louis Chevrolet το 1911 και ετοιμάζεται να γιορτάσει την επέτειο των εκατό χρόνων της με το λανσάρισμα του επαναστατικού ηλεκτρικού οχήματος εκτεταμένης αυτονομίας Chevrolet Volt.
[Δ.Τ. chevrolet.gr]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...