Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΕΟ CAPTIVA SUV ΜΕ ΣΠΟΡ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ


  • Ανανεωμένη, σπορ εξωτερική σχεδίαση με έντονη φυσιογνωμία Chevrolet
  • Αναβαθμισμένο εσωτερικό με προηγμένη εμφάνιση και αίσθηση
  • Ευπροσάρμοστο εσωτερικό με πέντε ή επτά καθίσματα και θαυμάσιους αποθηκευτικούς χώρους
  • Νέα γκάμα ισχυρών και αποδοτικών κινητήρων
  • Νέα μηχανικά και αυτόματα εξατάχυτα κιβώτια
  • FWD ή AWD
  • Μία από τις τέσσερις Παγκόσμιες Πρεμιέρες της Chevrolet στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού
Το ανανεωμένο Captiva SUV με νέα σπορ σχεδίαση, αναβαθμισμένο εσωτερικό και νέους κινητήρες και κιβώτια, θα είναι μία από τις τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες της Chevrolet στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.
Το νέο Captiva είναι το καθαρόαιμο σπορ SUV της Chevrolet. Εκτός από το νέο δυναμικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση στυλ του, διαθέτει ενεργό σύστημα...
AWD on-demand που κατανέμει την ισχύ ανάλογα με τις ανάγκες, ενώ διατηρεί παράλληλα τα πλεονεκτήματα της προσαρμοζόμενης -θεατρικού τύπου- διάταξης καθισμάτων σε τρεις σειρές προσφέροντας άνετο ταξίδι σε έως και επτά επιβάτες.
Το Captiva έχει κερδίσει πολλούς φίλους λόγω της εξωτερικής του σχεδίασης από το πρώτο λανσάρισμά του το 2006. Παρατηρώντας από μπροστά το νέο Captiva, αρκετά από τα χαρακτηριστικά της αναβάθμισης του γίνονται άμεσα αντιληπτά και αναδεικνύουν την δυναμική του εμφάνιση όπως: το ανασχεδιασμένο και έντονα ανάγλυφο καπό, η νέα μεγαλύτερη μάσκα με τα δύο ανοίγματα και το έμβλημα (παπιγιόν) της Chevrolet να στέκει περήφανα στη μέση, οι πολυεδρικοί προβολείς και τα ενσωματωμένα φλας LED στους εξωτερικούς καθρέπτες.
Οι πλαϊνοί αεραγωγοί που αγκαλιάζουν τα εμπρός φτερά υιοθετούν τώρα ένα πιο γωνιώδες σχήμα για να τονίσουν τις σπορ προθέσεις του Captiva, ενώ από τις κολόνες Α και πίσω, το Captiva διατηρεί το γοητευτικό προφίλ του, με κύριο χαρακτηριστικό την κομψή, ανερχόμενη πλαϊνή γραμμή.
Η νέα χρωματική παλέτα αναδεικνύει άριστα τόσο το αμάξωμα του Captiva όσο και τους εντυπωσιακούς θόλους των τροχών που θα φιλοξενούν ζάντες 17 – 19 ιντσών.
Κάτω από το νέο καπό του Captiva έχουν συντελεστεί επίσης πολλές αλλαγές. Οι τέσσερις νέοι ισχυροί κινητήρες θα συνδυάζονται στάνταρ με νέο μηχανικό ή αυτόματο εξατάχυτο κιβώτιο και θα προσφέρουν δυναμική και ομαλή οδήγηση. Η νέα γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει, δύο βενζινοκινητήρες (2,4L και 3,0L) και δύο εκδόσεις turbo-diesel (2,2L), ενσωματώνει πλείστες προηγμένες τεχνολογίες οι οποίες στοχεύουν στη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου.
Με την εισαγωγή του νέου V6 βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων 258 hp με άμεσο ψεκασμό καυσίμου και μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, το Captiva θα είναι ένα από τα ισχυρότερα μεσαία SUV της αγοράς, ενώ οι νέες μονάδες 2,2 λίτρων turbo diesel common rail θα διατίθενται με 163 ή 184 hp. Τη νέα γκάμα ολοκληρώνει ένας βενζινοκινητήρας 2,4 λίτρων με διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλής και μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, που παράγει 171 hp. Τόσο οι turbo-diesel εκδόσεις 2,2 λίτρων όσο και ο βενζινοκινητήρας 2,4 λίτρων παραγγέλνονται με σύστημα μετάδοσης FWD ή ΑWD.
Το πλαίσιο του νέου Captiva έχει επαναρρυθμιστεί με σκοπό τη βελτίωση της δυναμικής του οχήματος, της συμπεριφοράς του στις στροφές, του ελέγχου κλίσεων του αμαξώματος και της οδηγικής του αίσθησης. Το Captiva προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο ασφαλείας διαθέτοντας στάνταρ: Electronic Stability Control (ESC), Traction Control System (TCS) και Braking Assist System (BAS) καθώς και εμπρόσθιους, πλευρικούς και τύπου κουρτίνας αερόσακους.
Μπαίνοντας στο νέο Captiva, οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν μία αίσθηση άνεσης και ευρυχωρίας, έχοντας στη διάθεσή τους αποθηκευτικούς χώρους από τους καλύτερους στην κατηγορία και δυνατότητα επιλογής 5 ή 7 καθισμάτων.
Το αναβαθμισμένο εσωτερικό του Captiva αναδεικνύεται τώρα με μία ποικιλία νέων υλικών και επενδύσεων, μεταξύ των οποίων νέα υφάσματα καθισμάτων και ένθετα διακοσμητικά που χαρίζουν πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση. Οι σχεδιαστές φρόντισαν να αξιοποιήσουν μερικά από τα στοιχεία που έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλα νέα μοντέλα της Chevrolet, όπως κρυφό ice-blue φωτισμό και σχεδίαση διπλού cockpit στο ταμπλό.
Το νέο Captiva διαθέτει Hill Start Assist, που αποτρέπει την προς τα πίσω κύλιση όταν το αυτοκίνητο ξεκινά σε επικλινείς επιφάνειες, ενώ το νέο ηλεκτρικό χειρόφρενο πέρα από την πρακτική ευκολία που προσφέρει στον οδηγό, απελευθερώνει σημαντικό χώρο στην κεντρική κονσόλα.
Το ηχοσύστημα του νέου Captiva περιλαμβάνει Aux-in, θύρα USB και συνδεσιμότητα Bluetooth. Οι επιβάτες θα απολαμβάνουν τη μουσική τους χάρη στη βελτιωμένη ηχομόνωση που περιορίζει τους θορύβους από το δρόμο, τον αέρα και τον κινητήρα. Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν το Captiva με σύστημα πλοήγησης που διαθέτει οθόνη αφής και κάμερα οπισθοπορείας.
Το νέο Captiva SUV προσφέρει πολλά για την τιμή του: ισχυρούς, αποδοτικούς κινητήρες, υψηλότατη σταθερότητα στον δρόμο λόγω AWD, ευρυχωρία και προσαρμοστικότητα για (μέχρι) επτά επιβάτες. Το λανσάρισμά του στην Ευρώπη προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2011.
[CHEVROLET]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...