Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στάσεις εργασίας σε ΟΣΕ και Προαστιακό

Αρχίζει από αύριο κύκλος των κινητοποιήσεων, με τη μορφή επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας, των εργαζομένων στον ΟΣΕ. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού, αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης του ελληνικού σιδηροδρόμου.

Για την Τετάρτη έχει εξαγγελθεί 5ωρη στάση εργασίας από τις ...
12 το μεσημέρι και στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι. Αυτό έχει ως συνέπεια να καταργηθούν δεκάδες δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας το Μετρό δεν θα εκτελεί το δρομολόγιο από το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο, καθώς το δίκτυο ανήκει στον ΟΣΕ και όπως ανακοίνωσε δεν μπορεί να εξασφαλίσει την Υπηρεσία Κυκλοφορίας για τις αμαξοστοιχίες της ΑΜΕΛ.

Οι στάσεις εργασίας θα συνεχιστούν και την Πέμπτη, αυτή τη φορά από τους μηχανοδηγούς οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν 5ωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...