Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης: Αφήστε τα αυτοκίνητα!

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις σε όλη την Αθήνα, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη χρήση των δημόσιων μέσων μεταφοράς, του ποδηλάτου και της πεζής κίνησης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Με σύνθημα «Μετακινούμαστε έξυπνα ζούμε καλύτερα», φορείς και οργανώσεις επιχειρούν μια μόνιμη προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των πολιτών, μέσω της προώθησης αειφόρων τρόπων μετακίνησης και της συνετής χρήσης του αυτοκινήτου κατά τρόπο οικονομικό, ασφαλή και περιβαλλοντικά φιλικό.

Στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης συμμετέχουν...
1468 πόλεις.

Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους πολιτών στις εκδηλώσεις, όλη την ημέρα επιτρέπεται η μεταφορά ποδηλάτων με το μετρό, τον ηλεκτρικό και το τραμ.
Επίσης όλη την ημέρα οι πολίτες θα μετακινούνται με τα δημόσια μέσα μετακίνησης μόνο με 1 ευρώ (οι μικροί και οι μεγάλοι θα μετακινούνται με 0,50 ευρώ).


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010:


Εκδηλώσεις στην οδό Πανεπιστημίου από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 και στην πλατεία Συντάγματος από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 για τα παιδιά και όσους αισθάνονται σαν παιδιά.

Για την διευκόλυνση της πρόσβασης στο κέντρο της Αθήνας και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις στην Πανεπιστημίου και στο Σύνταγμα θα πυκνώσουν τα δρομολόγια του μετρό, του τραμ και κεντρικών γραμμών λεωφορείων και τρόλεϊ.


Η μπάντα του Δήμου Αθηναίων θα γεμίσει την ατμόσφαιρα με τις μουσικές της και τα τραπεζάκια των καφέ θα «βγουν» στο δρόμο για να σας δροσίσουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...