Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

67ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας: το πλούσιο πρόγραμμα του Lancia Cafe

Μετά την επιτυχία των τριών πρώτων ετών, το Lancia Cafe επιστρέφει. Αυτή τη φορά το σημείο συνάντησης βρίσκεται στον κήπο του ξενοδοχείου Excelsior, στο Lido της Βενετίας, το ιδανικό μέρος όπου οι άνθρωποι του Tύπου μπορούν να συναντήσουν νέα ταλέντα, παραγωγούς, σκηνοθέτες και ηθοποιούς για αποκλειστικές συνεντεύξεις. Φέτος, για μια ακόμη φορά, θα αποτελέσει το κυριότερο και πιο φιλόξενο σημείο συνάντησης, όπου οι μεγάλοι σταρ του φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα να συνευρεθούν απολαμβάνοντας ένα ποτό σε μια κομψή και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Το Lancia Cafe συμβολίζει τη συνεχιζόμενη κύρια χορηγία της Lancia στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας για πέμπτη διαδοχική χρονιά. Για τις ανάγκες του φεστιβάλ, η Lancia
έχει παραχωρήσει ένα στόλο αυτοκινήτων που αποτελείται από Lancia Delta “Hard Blacks”, την ειδική σειρά που ξεχωρίζει από το αποκλειστικό ματ φινίρισμα στο χρώμα του αμαξώματος (για πρώτη φορά παγκοσμίως σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής) σε συνδυασμό με το γυαλιστερό μαύρο της οροφής που αντικατοπτρίζει την καλύτερη εκδοχή του αυθεντικού ιταλικού στυλ. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, ο στόλος της Lancia θα μεταφέρει VIPs και κινηματογραφικούς αστέρες στη διαδρομή από το Lido της Βενετίας μέχρι το κόκκινο χαλί. To Lancia Cafe θα φιλοξενήσει επίσης σημαντικές και λαμπερές εκδηλώσεις και συναντήσεις –οργανωμένες τόσο από τη Lancia όσο και από τρίτους– σύμφωνα με το αντίστοιχο πρόγραμμα.

Την εναρκτήρια κιόλας ημέρα, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, η μοναδική Lancia Delta Hard Black, με τις υπογραφές προσωπικοτήτων από τον κόσμο του κινηματογράφου και της show business, εκτέθηκε στον κήπο του ξενοδοχείου Excelsior μπροστά από το Lancia Cafe. Το αυτοκίνητο, ένα πραγματικά μοναδικό μοντέλο, έκανε τη δική του είσοδο στο κόκκινο χαλί, όπου και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ και θα κοσμηθεί με τις υπογραφές των σημαντικότερων αστέρων του διεθνούς κινηματογράφου, προτού ολοκληρώσει το μακρύ ταξίδι του με μια δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα προσφερθούν στο Ίδρυμα Νέλσον Μαντέλα.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή για το Βραβείο Kineo “Diamanti al Cinema Italiano” που απονέμεται από το κοινό σε ιταλικές ταινίες. Η τελετή πραγματοποιείται για όγδοη συνεχή χρονιά στη Βενετία. Επίσης, το απόγευμα της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου, το Lancia Cafe θα φιλοξενήσει αποκλειστικό δείπνο αφιερωμένο σε σκηνοθέτες, οργανωμένο από τη Lancia και την εταιρεία Finch & Partners.

Πολλοί διάσημοι προσκεκλημένοι θα δώσουν ζωή στο Lancia Cafe, ξεκινώντας από τον Maurizio Galimberti, έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Iταλούς φωτογράφους, ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των σταρ του κινηματογράφου, χάρη στο μοναδικό στυλ και την άψογη τεχνική του. Για μια ακόμη φορά, η παρουσία του Galimberti, με την υποστήριξη της Polaroid, δίνει στη Lancia την ευκαιρία να αποθανατίσει τους διάσημους ηθοποιούς που θα κάνουν αποκλειστικές εμφανίσεις στο Lancia Cafe. Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου το Lancia Cafe θα φιλοξενήσει επίσης μια σειρά συναντήσεων Ιταλών και διεθνών δημοσιογράφων με τους συντελεστές των ταινιών “Reign of Assassins” των σκηνοθετών Chao-Bin Su και John Woo (Mission Impossible) με πρωταγωνίστρια τη Michelle Yeoh, “Gorbaciof” του Stefano Incerti με τον Toni Servillo και “I baci mai dati” της Roberta Torre, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι προς τιμήν της ταινίας “Somewhere” σε σκηνοθεσία Sofia Coppola, με καστ που συμπεριλαμβάνει τους Stephen Dorff, Elle Fanning, Benicio Del Toro, Michelle Monaghan και τις Ιταλίδες ηθοποιούς Laura Chiatti και Simona Ventura.

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου θα είναι η σειρά των συντελεστών της ταινίας “A woman” της Giada Colagrande, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι προς τιμήν της ταινίας “Stardust” του Nicholas Provost με πρωταγωνιστές τους Dennis Hopper, Jon Voight και Jack Nicholson. Στις 7 Σεπτεμβρίου θα καταφθάσουν οι συντελεστές της ταινίας “Post Mortem” από τη Χιλή, που συμμετέχει στο διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ, ενώ την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενηθούν στο ίδιο μέρος οι συντελεστές της ταινίας “Burney’s version”, μεταξύ των οποίων και ο Dustin Hoffman, ο οποίος αναμένεται με αγωνία, καθώς και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Paul Giamatti, η Rosamund Pike και η Minnie Driver.

Αναλαμβάνοντας τη χορηγία του 67ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας, η Lancia επιβεβαιώνει ότι ο κινηματογράφος αποτελεί τη μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης που ταυτίζεται καλύτερα με τις αξίες της μάρκας. Οι δεσμοί τους είναι ιδιαίτερα στενοί, όπως αποδεικνύει η εμφάνιση αυτοκινήτων της Lancia σε γνωστές ταινίες τόσο κατά το παρελθόν όσο και σήμερα αλλά και η υποστήριξη που έχει προσφέρει στα πιο σημαντικά διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ από το 2006. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η Lancia Delta ήταν το επίσημο αυτοκίνητο των σημαντικότερων κινηματογραφικών φεστιβάλ από το 2008, λανσαρίστηκε την ίδια χρονιά με διαφημιστικές καμπάνιες που αποτελούν κανονική κινηματογραφική παραγωγή, με πρωταγωνιστή τον Richard Gere, ενώ έπαιξε και η ίδια τον δικό της εντυπωσιακό πρωταγωνιστικό ρόλο το 2009 στην ταινία “Ιlluminati- Oι Πεφωτισμένοι” με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks.
[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...