Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Α.Λ.Α. Κορινθίας στο περίπτερο 226 της Έκθεσης Κορινθία 2010
















Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας συνεχίζοντας τη συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας , συμμετάσχει στην 2η Πανελλήνια έκθεση "Κορινθία 2010". Μπορείτε να μας βρείτε στο περίπτερο 226, όπου άτομα από τη λέσχη μας θα παραβρίσκονται με σκοπό να γνωρίσουν οι επισκέπτες της έκθεσης το σωματείο μας και τις δραστηριότητες του .


Η έκθεση, που διοργανώνεται για δεύτερη φορά , σε Πανελλήνια μορφή, βρίσκεται στο χώρο της Σωληνουργίας Κορίνθου (5ο χλμ ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών), και αποτελεί θεσμό για τους επιχειρηματίες της Κορινθίας , αναμένεται ο κόσμος που θα την παρακολουθήσει να διαπιστώσει την υψηλή ποιότητα και τις ελκυστικές τιμές των επιχειρήσεων που συμμετέχουν.

Στο περίπτερο της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Κορινθίας μπορείτε να δείτε :

  • Το Mitsubishi Evo IX που συμμετέχει σε αγώνες ο Νάσος Δασκαλόπουλος.
  • Το Nissan Micra kit car του Γιώργου Μπάσδελη.
  • Ένα αγωνιστικό kart από την Παπαδόπουλος Tuning.
  • Αγωνιστικό εξοπλισμό από το autoclub 19 του Έντι Δριτσόπουλου.

Στο περίπτερό μας επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από αγώνες που έχει διοργανώσει η Α.Λ.Α. Κορινθίας, να βρείτε έντυπο υλικό σχετικά με την οδική ασφάλεια (σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς) και άλλα.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...