Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010: Segments Επιβατικών Οχημάτων - Οι πρωταθλητές των πωλήσεων σε κάθε κατηγορία...

ΠΗΓΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ - ΣΕΑΑ

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πλήρως αναλυτικό αρχείο (.pdf - Acrobat Reader) με τα Segments επιβατικών οχημάτων που ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων(seaa.gr), όπου φαίνεται καθαρά σε κάθε κατηγορία ποια μοντέλα πούλησαν περισσότερο σε έναν μήνα (Αύγουστος 2010) που η ελληνική αγορά αυτοκινήτου έκανε αρνητικό...
ρεκόρ αριθμού πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων και όχι μόνο....


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010:


"Μείωση των ταξινομήσεων καινούργιων αυτοκινήτων κατά -68,6% τον περασμένο Αύγουστο. Χαμηλότερη επίδοση 15-ετίας. Η επανειλημμένη αύξηση της φορολογίας στην αγορά και στη χρήση του αυτοκινήτου βαθαίνει συνεχώς την κρίση στον κλάδο. Κατά τον περασμένο Αύγουστο, όπως διαπιστώνεται από τα επίσημα στοιχεία του Υπ. Υποδομών, η κάμψη των ταξινομήσεων καινούργιων αυτοκινήτων έφθασε το -68,6%, ως προς την ανάλογη περίοδο του 2009 ή το -65,3%, ως προς το μέσο όρο των αντίστοιχων μηνών της περιόδου 2004-2009 (βλ. πιο κάτω πίνακα)."


Αλήθεια πού βαδίζουμε άραγε; Ποιοι είναι αυτοί που μας οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση; Γιατί δεν υπάρχει απόδοση ευθυνών; Όλοι, Bloggers, απλοί πολίτες περιμένουμε τις εξελίξεις και πριν απ' αυτές περιμένουμε να δούμε διορθωτικές κινήσεις από το Κυβερνητικό επιτελείο...Κύριοι της Κυβέρνησης με την πετρελαιοκίνηση τί γίνεται; Θα περιμένουμε πολύ ακόμη; Θα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας για μια τεχνολογία που στο εξωτερικό πουλάει πολύ ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο που υποτίθεται στην χώρα μας έχει απαγορευθεί: 

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...