Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υγραέριο και για το Subaru Forester τώρα που η τιμή της βενζίνης έχει πάει στα ύψη...

Από το zougla.gr




Τη διάθεση μίας νέας έκδοσης του Forester ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Subaru. Πιο συγκεκριμένα έχει τοποθετηθεί ένα κιτ υγραεριοκίνησης και διατίθεται με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων.


Στόχος των ανθρώπων της ελληνικής αντιπροσωπείας είναι να προσφέρουν ένα ελκυστικό πακέτο, όπου το κόστος μετακίνησης, και κυρίως τώρα με την αύξηση της βενζίνης, θα μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Έτσι, από αρχές Σεπτεμβρίου, θα παρέχεται η δυνατότητα προς τους υποψήφιους πελάτες της Subaru, αγοράζοντας οποιοδήποτε...
καινούργιο μοντέλο Forester 2.0 βενζίνης, να μπορούν να αξιοποιούν το μεγάλο πλεονέκτημα του μειωμένου κόστους χρήσης επιλέγοντας την έκδοση LPfi, χρησιμοποιώντας καύσιμο του οποίου η αξία υπολείπεται κατά πολύ της αξίας που έχει η βενζίνη σήμερα. Μερικά από τα πλεονεκτήματα που παρέχει το υγραέριο είναι:

- Οικονομία στα καύσιμα, αφού η τιμή ανά λίτρο του υγραερίου είναι κάνω από το 50% της τιμής της βενζίνης σήμερα.

- Τελειότερη καύση και χαμηλότερες εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα (CO) και υδρογονανθράκων (HC).

- Δυνατότητα αξιοποίησης της χωρητικότητας του ρεζερβουάρ βενζίνης και του ρεζερβουάρ υγραερίου, αυξάνοντας κατά πολύ την αυτονομία του αυτοκινήτου μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό (πάνω από 1.000 χιλιόμετρα).

Τεχνολογία LPfi

Ο τρόπος ανεφοδιασμού του ρεζερβουάρ υγραερίου γίνεται από ένα στόμιο ανεφοδιασμού, εύκολα και γρήγορα, μέσω ενός ειδικού αντάπτορα για το υγραέριο, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το σημείο ανεφοδιασμού με βενζίνη. Μέσα στο χώρο της καμπίνας, δίπλα στο λεβιέ ταχυτήτων, βρίσκεται ο διακόπτης εναλλαγής του συστήματος υγραερίου – βενζίνης. Ο συγκεκριμένος διακόπτης λειτουργεί και ως δείκτης ποσότητας υγραερίου του ρεζερβουάρ, μέσω των φωτεινών ενδείξεων (led) που φέρει στο επάνω μέρος της περιμέτρου του.




Η παραπάνω εικόνα παρουσιάζει το σύνολο των εξαρτημάτων που απαρτίζουν το σύστημα υγραερίου LPfi καθώς και την σειρά λειτουργίας του

Η κεντρική φωτεινή ένδειξη ανάβει μόλις ενεργοποιηθεί η επιλογή της κίνησης με υγραέριο. Το σύστημα υγραεριοκίνησης τοποθετείται εντός του αυτοκινήτου και στο χώρο που καταλαμβάνει ο εφεδρικός τροχός ανάγκης, ο οποίος αντικαθίσταται με ειδικό κιτ επισκευής ελαστικών.

Ο τρόπος τοποθέτησης δεν επιφέρει καμία μεταβολή στην ωφέλιμη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών και βέβαια το συνολικό σύστημα θα είναι εντελώς αθέατο, αφού θα υπερκαλύπτεται από το δάπεδο - κάλυμμα της ρεζέρβας. Σε κάθε περίπτωση, η υπάρχουσα ρεζέρβα θα παραδίδεται στον νέο ιδιοκτήτη τοποθετημένη μέσα σε ειδική θήκη, για χρήση ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες.

Το κόστος

Στην περίπτωση που ο αγοραστής ενός καινούργιου αυτοκινήτου επιλέξει την εγκατάσταση υγραεριοκίνησης, η Subaru Motors Hellas θα παρέχει το κιτ LPfi δωρεάν, στην υπάρχουσα λιανική τιμή, μετρητοίς, βάσει του ενδεικτικού τιμοκαταλόγου, ενώ εναλλακτικά θα μπορεί σε αρκετά μειωμένη τιμή του κιτ, ο καταναλωτής να κάνει χρήση της άτοκης χρηματοδότησης ή κάποιου από τα διαθέσιμα ευέλικτα επιδοτούμενα χρηματοδοτικά προγράμματα που παρέχονται για την αγορά του μοντέλου Forester.

Το κόστος του LPfi έχει ορισθεί στο ποσό των 2.000€, για ήδη κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων Forester.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...