Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Sébastien… επί 2 για το 2011...

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2011 θα αποτελέσει καμπή στην ιστορία του θεσμού με την καθιέρωση των 4κινητων αυτοκινήτων εφοδιασμένων με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες 1.6 λίτρων. Έχοντας κατακτήσει 5 τίτλους κατασκευαστών από το 2003, η Citroën αποφάσισε να συνεχίσει το κυνήγι των επιτυχιών διατηρώντας στις τάξεις της τους Sébastien Loeb και Sébastien Ogier. Ο Loeb ανανέωσε την συνεργασία του για ένα χρόνο, ενώ ο Ogier θα βρίσκεται στις τάξεις της Citroën Racing για τα επόμενα... 3 χρόνια.

Olivier Quesnel (Διευθυντής της Citroën Racing): «Προφανώς είναι διπλή χαρά για εμάς. Ο Sébastien Loeb παρά την τεράστια επιτυχία του παραμένει πεινασμένος όσο ποτέ για περισσότερες νίκες και τίτλους. Η εμπειρία του, η νοημοσύνη του και η ικανότητα του να παίρνει το 100% από το αυτοκίνητο, θα αποτελέσουν ιδιαίτερα κρίσιμα στοιχεία, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις ιδιαιτερότητες της επόμενης χρονιάς. Παράλληλα, η Citroën Racing προετοιμαζόταν για το μέλλον εδώ και αρκετό καιρό με τον Sébastien Ogier. Για αυτό τον λόγο θέλαμε να υπογράψουμε ένα 3ετές συμβόλαιο μαζί του. Ο Dani Sordo παραμένει στα σχέδια μας για την επόμενη χρονιά, όμως θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τα σχέδια και τον προϋπολογισμό μας πριν ανακοινώσουμε το πλήρες πρόγραμμα.»

Sébastien Loeb: «Το συμβόλαιο μου με τη Citroën μου επέτρεπε να σταματήσω στο τέλος της χρονιάς, όμως το κίνητρο και η θέληση μου να κερδίζω είναι πιο δυνατή από ποτέ! Το 2011 θα είναι η 11η χρονιά μου με τα χρώματα της Citroën. Πιστεύω ότι η επόμενη σαιζόν θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, με την έλευση των νέων αυτοκινήτων να ξαναμοιράζει την τράπουλα ανάμεσα στους κατασκευαστές. Φυσικά δεν είναι μυστικό ότι ήδη δουλεύουμε πάνω στο καινούργιο DS3 και δεν βλέπω την ώρα να δω που βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μέχρι τότε, η κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου τίτλου είναι η βασική μου επιδίωξη.»

Sébastien Ogier: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Citroën που ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου και μάλιστα για τρία χρόνια! Ξεκίνησα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα και πάντα έλεγα πως η προτεραιότητα μου ήταν να παραμείνω σε αυτή. Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω τη νέα γενιά αγωνιστικών αυτοκινήτων και θα υπερασπιστώ τα χρώματα της Citroën. Όπως και ο Sébastien είμαι πλήρως συγκεντρωμένος στους υπόλοιπους αγώνες, με την Φιλανδία να αποτελεί την πρώτη μου παρουσία στις τάξεις της Citroën Total World Rally Team.»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...