Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Opel Astra Sports Tourer από 18.000 Ευρώ


  • Το μικρομεσαίο Wagon είναι δυναμικό, πρακτικό – και προσιτό
  • Παγκόσμια Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού
  • Το νέο Astra Hatchback έχει ήδη 200.000 παραγγελίες


 Το Opel Astra Sports Tourer κάνει το ντεμπούτο του στο Mondial de l’Automobile 2010 στο Παρίσι (2 – 17 Οκτωβρίου), αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει οι παραγγελίες. Το ‘αθλητικό’ station wagon είναι όμορφο στην εμφάνιση και πρακτικό στη χρήση, φιλικό προς το περιβάλλον και με προσιτό λειτουργικό κόστος: Η τιμή του 1.4 ecoFLEX (74 kW/100 hp) ξεκινά από  18.000 ευρώ στη Γερμανία. Το μικρομεσαίο wagon διατίθεται με μία ευρεία γκάμα κινητήρων με τρεις εκδόσεις diesel και πέντε βενζινοκινητήρες από 100 μέχρι 180 hp.



Μία αποδοτική σχεδίαση του χώρου φόρτωσης και προηγμένα χαρακτηριστικά αυξάνουν τη λειτουργικότητά του ενώ η χωρητικότητά του κυμαίνεται από ...
500 μέχρι 1550 λίτρα. Με τις πλάτες των καθισμάτων αναδιπλωμένες, το μήκος του χώρου φόρτωσης αυξάνεται στα 1835 mm, 28 mm παραπάνω από του υπάρχοντος μοντέλου Astra wagon.



Νέο στη μικρομεσαία κατηγορία είναι το σύστημα Πίσω Καθισμάτων FlexFold, που επιτρέπει την αναδίπλωση των διαιρούμενων 60/40 – αναδιπλούμενων πλατών των πίσω καθισμάτων με το πάτημα ενός μπουτόν που βρίσκεται στα πλαϊνά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης: Με την ηλεκτρική απελευθέρωση ενός ελατηρίου ενεργοποιείται αυτόματα η ταχεία αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Το Easy Access Cover του χώρου αποσκευών εξαφανίζεται με απλή πίεση. Το κάλυμμα μαζεύεται με ένα γρήγορο χειρισμό.



Το χαμηλό κόστος χρήσης εγγυάται η ευνοϊκή ασφαλιστική κατάταξη του  Astra Sports Tourer από το Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft (GDV), ένα κεντρικό φορέα Γερμανικών ασφαλιστικών εταιριών. Το Sports Tourer κατατάχθηκε στη χαμηλότερη ασφαλιστική κατηγορία (με πλήρη κάλυψη, “Vollkasko neu” rating 13) από όλα τα μικρομεσαία wagon που έχει αξιολογήσει ο GDV.


Το Astra Sports Tourer ενσωματώνει συναρπαστικές καινοτομίες της Opel που κάνουν την καθημερινότητα πιο άνετη και την οδήγηση ασφαλέστερη. Μεταξύ αυτών είναι τα μοναδικά εμπρός εργονομικά καθίσματα της κατηγορίας πιστοποιημένα από ανεξάρτητους ειδικούς της Aktion Gesunder Rűcken (AGR);  το προσαρμοζόμενο μηχανοτρονικό πλαίσιο FlexRide, ο προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός AFL+ και το Opel Eye.



Το πεντάθυρο Astra που λανσαρίστηκε στο 2009 IAA έτυχε εξαιρετικής υποδοχής με σχεδόν 200.000 παραγγελίες σε λιγότερο από ένα χρόνο. 

[GM MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...