Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Mahindra μετά την Ελλάδα... σαλπάρει για τις ΗΠΑ!

Όσοι από εσάς περάσατε πρόσφατα από αντιπροσωπεία της Daihatsu θα παρατηρήσατε κάτι παράξενο: Μέσα στην Έκθεση μαζί με τα Terios  υπήρχαν και 1-2 υπερμεγέθη μονοκάμπινα ή διπλοκάμπινα επαγγελματικά που μέχρι τώρα η ιαπωνική φίρμα δεν μας είχε συνηθίσει... Δεν είναι, όμως, ακριβώς έτσι τα πράγματα. Τα αυτοκίνητα αυτά είναι ινδικά και έχουν κατασκευαστεί από την Mahindra ενώ η εταιρεία AGRIPAN  είναι εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Daihatsu και Mahindra - πλέον - στην Ελλάδα.

Τα αυτοκίνητα αυτά προσφέρονται σε SC (μονοκάμπινα) και DC (διπλοκάμπινα) 4x2 και 4x4 με ωφέλιμο φορτίο άνω του ενός τόνου. Εξοπλίζονται με τον εξελιγμένο από τον Αυστριακό οίκο AVL, κινητήρα των 2.2 λίτρων Turbo diesel, common rail m-Hawk, με 16 βαλβίδες, ο οποίος αποδίδει 116 ίππους στις 4.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 273 Nm στις μόλις 1800 σ.α.λ.

Χρησιμοποιείται... common rail Bosch 2ης γενιάς άμεσου ψεκασμού, με σωληνοειδής εγχυτήρες, με αποτέλεσμα τη χαμηλή κατανάλωση των 9,1 λίτρων για κάθε 100 χλμ. (σε συνδυασμένο κύκλο) και χαμηλούς ρύπους.

Τιμοκατάλογος στην ελληνική αγορά:

Μοντέλο
Τιμή (€)
Goa Hawk 4x2 Single Cab
15.960
Goa Hawk 4x4 Single Cab
18.500
Goa Hawk 4x2 Double Cab
18.960
Goa Hawk 4x4 Double Cab
20.990


Πρόσφατα, λοιπόν, το Mahindra GOA Hawk πιστοποιήθηκε από...
τους αμερικάνικους Οργανισμούς για την Οδική Ασφάλεια και τα πρώτα ινδικά αυτοκίνητα αναμένεται να κατακλύσουν τις αμερικάνικες αντιπροσωπείες ανάμεσα στα μεγαθήρια επαγγελματικά που δεσπόζουν στην εκεί αγορά. Το μεγάλο όπλο του ινδικού αυτοκινήτου θα είναι η χαμηλή του τιμή και οι μεταφορικές και εκτός δρόμου ικανότητές του...Για να δούμε θα τα καταφέρει;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...