Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Fiat Group Automobiles Hellas S.A.

H Fiat Group Automobiles Hellas, ανταποκρινόμενη στη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη ολοκληρωμένης και άμεσης πληροφόρησης του δημοσιογραφικού κόσμου σας καλωσορίζει στο νέο site της, που ως αποκλειστικό στόχο έχει την πλήρη ενημέρωση των δημοσιογράφων για τις δραστηριότητες του ομίλου.

Στο site αυτό, συμπληρωματικό του αντίστοιχου ιταλικού ( www.fiatgroupautomobilespress.com ), παρουσιάζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα Δελτία Τύπου, τα διαθέσιμα μοντέλα δοκιμών, τους αναλυτικούς τιμοκαταλόγους, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη χρηματοδότηση των μοντέλων, νέα της αγωνιστικής μας δραστηριότητας, καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του site:...
http://www.fiatgroupautomobiles.gr


Η Fiat S.p.A. ιδρύθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας στις 11 Ιουλίου του 1899 από μια ομάδα τοπικών επιχειρηματιών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Giovanni Agnelli. Σε λιγότερο από 10 χρόνια από την ίδρυση της, η Fiat S.p.A. έγινε η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ιταλίας. Αν και η κύρια ασχολία της εταιρείας αφορούσε στην κατασκευή αυτοκινήτων, οι δραστηριότητες της διευρύνθηκαν σε άλλους τομείς των μεταφορών, που περιλαμβάνουν την αεροπλοΐα, τα τρένα, τα επαγγελματικά οχήματα, τα λεωφορεία, τα αγροτικά μηχανήματα και τις ναυτικές μηχανές. Η προϊοντική αυτή διαφοροποίηση έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της στρατηγικής της εταιρείας για παγκοσμιοποίηση και εδραίωσε την Fiat ως έναν από τους ισχυρότερους βιομηχανικούς ομίλους.
O Όμιλος Fiat ενεργοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου με τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Lancia και Abarth καθώς κι επαγγελματικά οχήματα με τα διακριτικά της Fiat (Fiat Professional), ενώ παράλληλα ελέγχει τη Ferrari και τη Maserati. Σήμερα, ο Όμιλος Fiat είναι ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους σε παγκόσμιο επίπεδο, με περισσότερους από 198.000 υπαλλήλους σε 190 χώρες. Διαθέτει 203 εργοστάσια και 118 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στελεχωμένα με 14.500 ειδικευμένου προσωπικού. Η Fiat στα παραπάνω από 100 χρόνια λειτουργίας της έχει παράγει περίπου 93 εκατ. επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά αυτοκίνητα, ενώ έχει κερδίσει τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» 12 φορές. Το Κέντρο Έρευνας της Fiat (Centro Ricerche Fiat) έχει καταθέσει αιτήσεις και αναγνωριστεί για περισσότερες από 300 πατέντες παγκοσμίως.
Η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. ιδρύθηκε το 1989 ως θυγατρική της Fiat Group Automobiles S.p.A. Στην Ελλάδα η Fiat Group Automobiles Hellas εκπροσωπεί τις ιταλικές αυτοκινητοβιομηχανίες: Fiat, Alfa Romeo, Lancia και Abarth, αλλά και τη Fiat Professional. Επιπλέον, δραστηριοποιείται στο χώρο της μακροχρόνιας εκμίσθωσης αυτοκινήτων για τα επιβατικά και των χρηματοδοτήσεων καινούριων ή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, επιβατικών και επαγγελματικών μέσω των FGA Capital και FGA Bank.
  • Η Fiat Group Automobiles Hellas, θυγατρική της Fiat Auto, ιδρύθηκε το 1989.
  • Το έτος 2008, ο τζίρος της εταιρείας ξεπέρασε τα 225 εκατομμύρια ευρώ.
  • Το έτος 2008, οι πωλήσεις επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων έφτασαν τις 19.030.
  • Oι πωλήσεις ανταλλακτικών έφτασαν το τζίρο των 27.192.551 ευρώ.
  • Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας απαρτίζεται από 80 άτομα και το δίκτυο διανομέων απασχολεί περίπου 1.200 εργαζόμενους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...