Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το πάρκο της Ferrari στο Άμπου Ντάμπι ανοίγει τον Οκτώβριο!

Ένα σκεπαστό θεματικό πάρκο της Ferrari, μεγέθους 86.000 τετραγωνικών θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στα τέλη Οκτωβρίου. Το πάρκο έχει κατασκευαστεί στο Άμπου Ντάμπι.

Το πάρκο αποτελεί το μεγαλύτερο λόγκο της Ferrari στο κόσμο, η στέγη του έχει τοποθετηθεί σε ύψος που κυμαίνεται από 35-50 μέτρα, το μόνο εμφανές στήριγμα βρίσκεται στο κέντρο του πάρκου και έτσι θα δίνει στους επισκέπτες την αίσθηση ότι βρίσκονται έξω σε ανοιχτό χώρο.

Ανάμεσα σε άλλα, περιλαμβάνει και ένα...
roller coaster το οποίο τρέχει με ταχύτητα 240χλμ που το καθιστά το πιο γρήγορο roller coaster του κόσμου. Επίσης περιλαμβάνει και έναν πύργο G-Force όπου ανεβάζει τους επισκέπτες στο ύψος της οροφής και τους ρίχνει με φόρα ώστε να νοιώσουν την αδρεναλίνη που νοιώθουν και οι οδηγοί κατά τη διάρκεια της κούρσας. Έχουν κατασκευάσει και μία ρέπλικα από το εργοστάσιο του Maranello και θα δείχνει μία προσομοίωση κατασκευής μιας Ferrari!!
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...