Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Citroen DS4 2010 (+VIDEO)!


Η Citroen αποκαλύπτει και επίσημα την τελική μορφή του νέου DS4 ένα μόλις μήνα πριν την επίσημη πρεμιέρα του στην Έκθεση του Παρισιού.

Το δεύτερου κατά σειρά μοντέλου της οικογένειας DS, πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο μικρομεσαίων διαστάσεων, με ιδιαίτερη σχεδιαστική ταυτότητα, που με την πρώτη κιόλας ματιά παραπέμπει σε κουπέ μοντέλο.

Το νέο DS4, το οποίο επιχειρεί να συνδυάσει ποικίλες αρετές, όπως είναι η χρηστικότητα σε καθημερινή χρήση, η πολυτέλεια όσον αφορά τη μορφή του εσωτερικού διακόσμου και ο δυναμισμός σε επίπεδο οδικών χαρακτηριστικών, βασίζεται ουσιαστικά στο γνωστό πλέον πρωτότυπο DS High Rider, που είδαμε όλοι για πρώτη φορά στην περασμένη Έκθεση της Γενεύης.

Όσον αφορά τις διαστάσεις του, το μήκος του αυτοκινήτου, είναι 4,27 μ., το πλάτος του 1,81 μ. και το ύψος 1,53 μ.

Στο εσωτερικό, η γαλλική εταιρεία εφοδίασε το νέο DS4 με κορυφαία για την κατηγορία στοιχεία εξοπλισμού, αντίστοιχου επιπέδου ποιότητα υλικών αλλά και μοντέρνο σχεδιασμό, δίνοντας συγχρόνως στους υποψήφιους αγοραστές του μοντέλου τη δυνατότητα να «χτίσουν»-εξοπλίσουν την καμπίνα ανάλογα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Στον τομέα των μηχανικών μερών, οι ιθύνοντες της Citroen ανακοινώνουν ότι το λανσάρισμα του νέου DS4 θα συνοδευτεί με το ντεμπούτο πέντε κινητήριων συνόλων που πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5 που θα ισχύσουν υποχρεωτικά από τις αρχές του 2011 για όλα τα καινούργια αυτοκίνητα.

Οι δύο είναι τουρμποντίζελ και ανήκουν στη γνωστή πλέον γενιά κινητήρων με την ονομασία HDi, αποδίδοντας 110 και 160 ίππους ενώ, όσον αφορά τους βενζινοκινητήρες η γκάμα περιλαμβάνει τον γνωστό ατμοσφαιρικό 1,6 VTi των 120 ίππων, καθώς και τους αντίστοιχους υπερτροφοδοτούμενους του ομίλου PSA των 155 και 200 ίππων που φιλοξενούνται μεταξύ άλλων και στο DS3.

Όπως όλα δείχνουν, η διάθεση στις επιμέρους αγορές της Ευρώπης του νέου Citroen DS4 δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν από τις αρχές της επόμενης χρονιάς.












More photo's

πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...