Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Είσοδος ελεύθερη... πληρώνετε στην έξοδο!!!

«Είσοδος ελεύθερη... πληρώνετε στην έξοδο», θα έπρεπε να γράφει πινακίδα κατά την είσοδο στη Βουλγαρία, μετά τον τελευταίο ειδικό συνοριακό φόρο που επέβαλε η γειτονική χώρα, ο οποίος πληρώνεται μόνο κατά την έξοδο από τη χώρα και μόνον από τους Έλληνες και τους οδηγούς της Ε.Ε. Ο καταχρηστικός αυτός ειδικός φόρος επιβάλλεται τον τελευταίο μήνα, προκαλώντας την αντίδραση και την αγανάκτηση όλων των Ελλήνων καθώς και των ξένων οδηγών. Ωστόσο, δεν επιβάλλεται στους Βούλγαρους οδηγούς.
Το γεγονός έχει προκαλέσει...
την αντίδραση του νομάρχη Σερρών, Στέφανου Φωτιάδη, ο οποίος το χαρακτήρισε ως αυθαίρετη απόφαση της βουλγαρικής κυβέρνησης, ενώ έχει ήδη ενημερώσει εγγράφως την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το ζήτημα που έχει ανακύψει.

Η βουλγαρική κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, αφού δεν έχει ενημερώσει ούτε επισήμως ούτε και ανεπισήμως την ελληνική κυβέρνηση, για τους λόγους της επιβολής του ειδικού αυτού συνοριακού φόρου.

Το «χαράτσι» των πέντε ευρώ έχει ισχύ μία εβδομάδα. Δηλαδή, σε περίπτωση που κάποιος οδηγός μεταβεί στη γείτονα στο διάστημα αυτό δεν το ξαναπληρώνει.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...