Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εμπειρία αγωνιστικής οδήγησης στο Παραλληλοδρόμιο

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 4- 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ- ΕΚΜΑΘΗΣΗ- ΕΜΠΕΙΡΙΑ !!!!!

Κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας! Χαρίστε του ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο παρακολουθώντας ένα ΑΛΗΘΙΝΟ σχολείο αγωνιστικής οδήγησης ,στη μοναδική χωμάτινη πίστα αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, το «Παραλληλοδρόμιο», που βρίσκεται στο 17ο χλμ της ΝΕΟ Κορίνθου- Τρίπολης, δίπλα από τα διόδια Σπαθοβουνίου.

Η φανταστική αυτή εμπειρία απευθύνεται σε 14 το πολύ άτομα που έχουν δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και είναι λάτρεις της οδήγησης. Εννοείται ότι ΔΕΝ απαιτείται η παραμικρή αγωνιστική εμπειρία.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:


Σάββατο: 09:00- 09:30 Προσέλευση – καφές
Σάββατο 09:30- 14:00 Θεωρία αγωνιστικής οδήγησης (περιγραφή δρόμου- ιδανικές γραμμές – φρένο με το αριστερό- ανάποδο τιμόνι- flick και άλλα πολλά ),ώστε να μπορείτε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνετε και γιατί κατά την ώρα της οδήγησης.
Σάββατο 14:00 -15:00 Ελαφρύ γεύμα
Σάββατο 15:00- 20:00 Πρακτικές εφαρμογές σεμιναρίου
• Σλάλομ ανάμεσα από κώνους ανά 8 μέτρα (αίσθηση μεταφοράς βάρους)
• Ανάποδο τιμόνι
• Φρένο με το αριστερό
• Σλάλομ ανά 14 μέτρα και φρένο με το αριστερό
• Έλεγχος αυτοκινήτου σε κυκλική διαδρομή (κύκλοι ακτίνας 15 και 25 μέτρων)
Κυριακή: 09:00- 09:30: Προσέλευση καφές
Κυριακή 09:30- 13:00: Πρακτικές εφαρμογές σεμιναρίου ( συνέχεια)
• Τεχνική εκκρεμούς (flick)
• Ιδανικές γραμμές (στροφές 1-2-3-4-5). Η έμφαση θα δοθεί στις στροφές 1-2 και 3
Κυριακή 13:00- 14:00 : Ελαφρύ γεύμα
Κυριακή 14:00- 17:00: Πρακτικές εφαρμογές σεμιναρίου (συνέχεια)
• Ιδανικές γραμμές σε συνδυασμό στροφών
Κυριακή 17:00-19:00: «Αγώνας» μεταξύ των συμμετεχόντων. Θα χρονομετρηθεί μία ειδική διαδρομή περίπου 6 χλμ., που οι συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν να πετύχουν τον καλύτερο χρόνο. Η ειδική θα γίνει 2 φορές. Τη μία φορά οι συμμετέχοντες θα οδηγούν Nissan Micra και την άλλη φορά Skoda Favorit. Νικητής θα αναδειχτεί ο οδηγός που θα πετύχει τον καλύτερο χρόνο στο σύνολο των 12 περίπου χλμ.
Τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν στις πρακτικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια του διήμερου είναι : Nissan Micra- Skoda Favorit- Fiat Cinquecento Kit Car
Κυριακή 20:00: Λήξη σεμιναρίου

Επικεφαλής του όλου σεμιναρίου θα είναι ο Λάμπης Κουρτέσης ιδιοκτήτης της πίστας, οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, με βεβαίωση από την ΕΛΠΑ ότι είναι κατάλληλος για εκπαιδευτής- προπονητής αγώνων Ράλι.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...