Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιβράδυνση των πωλήσεων αυτοκινήτων στην Κίνα...

Άνοδο 13,6% σημείωσαν τον Ιούλιο οι πωλήσεις επιβατηγών αυτοκινήτων σε εμπόρους στην Κίνα -η χαμηλότερη μηνιαία αύξηση που έχει σημειωθεί στον κλάδο μετά τον Μάρτιο 2009 εξαιτίας της εξασθένισης της καταναλωτικής εμπιστοσύνης.

Οι πωλήσεις χονδρικής στον κλάδο των αυτοκινήτων ήταν τον Ιούλιο κατά 946.000 αυτοκίνητα αυξημένες σε σύγκριση με τον περασμένο μήνα, έναντι 19% που ενισχύθηκαν τον Ιούνιο, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανιών της Κίνας.

Την ώρα που ο ρυθμός των νέων πωλήσεων μειώνεται, το απόθεμα απούλητων αυτοκινήτων αυξάνει...
εξαιτίας του αυξημένου πληθωρισμού που «διαβρώνει» το διαθέσιμο εισόδημα των Κινέζων καταναλωτών, περιορίζοντας τη διάθεσή τους για αγορά νέου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το Daiwa Institute of Research, οι πωλήσεις αυτοκινήτων είναι πιθανό να αρχίσουν να μειώνονται μετά τον Σεπτέμβριο. Τον περασμένο Ιούλιο, οι αντίστοιχες πωλήσεις είχαν κάνει άλμα 70,5% χάρη στα κίνητρα της κυβέρνησης για ενίσχυση των πωλήσεων στον κλάδο.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...