Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

8.300 θέσεις εργασίας θα περικόψει η Opel...

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Opel θα περικόψει, όπως προβλεπόταν, 8.300 θέσεις εργασίας από τις 50.000 που έχει στην Ευρώπη στο πλαίσιο της ανασυγκρότησής της, ανακοίνωσε ο διευθυντής της Νικ Ράιλι σε συνέντευξη Τύπου στην Φρανκφούρτη, διευκρινίζοντας ότι λίγο λιγότερες από τις μισές θα περικοπούν στην Γερμανία. Η θυγατρική της αμερικανικής General Motors επιβεβαίωσε επίσης το κλείσιμο του βελγικού εργοστασίου της Αμβέρσας, που θα οδηγήσει στην απώλεια 2.377 θέσεων εργασίας.

Η Opel θα περικόψει συνολικά...
3.911 θέσεις εργασίας στη Γερμανία.

Η General Motors υπολογίζει σε 3,3 δισεκατομμύρια ευρώ το συνολικό κόστος της ανασυγκρότησής της και ελπίζει να εξασφαλίσει 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ από δημόσιες βοήθειες για να φέρει εις πέρας τα σχέδιά της, σημείωσε ο Ράιλι.

Σήμερα το σχέδιο αυτό υποβλήθηκε επισήμως στη γερμανική κυβέρνηση, από την οποία η Opel ζητεί πιστώσεις ή εγγυήσεις για πιστώσεις, προσέθεσε.

Συγκεκριμένα η Opel υπέβαλε επισήμως αίτημα για τη χορήγηση κρατικής βοήθειας 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ από τη Γερμανία, σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας.

Ο γερμανός υπουργός Οικονομίας Ράινερ Μπρίντερλε απάντησε ότι οι αξιωματούχοι θα εξετάσουν το αίτημά της "προσεκτικά" και προσέθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι αρμόδια να αποφανθεί ποιά βοήθεια προς την Opel είναι νόμιμη.
ΕΡΤ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...