Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Volkswagen: Επενδύει 1 δισ. δολ. στη Βόρεια Αμερική

Η Volkswagen AG σκοπεύει να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο αυτοκινήτων στη Βόρεια Αμερική, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας χθες στο πλαίσιο των εγκαινίων επέκτασης εργοστασίου στο Μεξικό.

«Έχουμε ακόμη ένα project στη συγκεκριμένη περιοχή. Θα κατασκευάσουμε ένα νέο εργοστάσιο αυτοκινήτων, ξεκινώντας το 2013», τόνισε ο Jochem Heizman, του συμβουλίου παραγωγής της Volkswagen.

Η Volkswagen προτίθεται να επενδύσει 1 δισ. δολάρια στο project που θα κατασκευαστεί σε τοποθεσία η οποία δεν έχει αποφασιστεί, ωστόσο το Μεξικό αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές, σημείωσε ο Heizmann.

Η αυτοκινητοβιομηχανία εγκαινίασε χθες την επέκταση του εργοστασίου της στην Πουέμπλα του...
Μεξικού, στο οποίο σκοπεύει να αυξήσει την ετήσια παραγωγή για τη Βόρεια Αμερική κατά 100.000 οχήματα και άνω, στα 430.000 οχήματα το 2010.

Η Volkswagen θα χρησιμοποιούσε το εργοστάσιο της Πουέμπλα για την παραγωγή ενός αυτοκινήτου αφιερωμένου στον εορτασμό των 200 ετών ανεξαρτησίας του Μεξικού από τον ισπανικό ζυγό, καθώς και άλλα μοντέλα.

Το εργοστάσιο της Πουέμπλα έχει περίπου 9.500 εργαζόμενους στη Βόρεια Αμερική, ενώ παράγει 1.600 οχήματα ημερησίως.

Η Volkswagen μεταφέρει την παραγωγή της στη Βόρεια Αμερική, ενώ ήδη κατασκευάζει ένα νέο εργοστάσιο στην Chattanooga.

Η εταιρεία πούλησε 3,5 εκατ. οχήματα στο πρώτο εξάμηνο του 2010, 15% περισσότερα από την αντίστοιχη περσινή περίοδο, όπως τόνισε χθες ο επικεφαλής του ομίλου Martin Winterkorn.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...