Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκπληκτικά πακέτα προσφορών για το Sportage!

Η ΑΟΥΤΟ ΝΤΗΛ Π&Ρ ΔΑΒΑΡΗ ΑΒΕΕ ανακοίνωσε νέα ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών, δίνοντας τη δυνατότητα στο αγοραστικό κοινό να αποκτήσει το δυναμικό, επιβλητικό, ευρύχωρο και ασφαλές SUV μοντέλο της Sportage Limited Edition με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Το Sportage Limited Edition που υποστηρίζεται από την μοναδική παγκοσμίως 7ετή εργοστασιακή εγγύηση πλήρους κάλυψης της Kia, διατίθεται με τα εξής εκπληκτικά πακέτα προσφορών:

Πακέτο - Easy Pack: 
Περιλαμβάνει έκπτωση € 3.700
5 χρόνια δωρεάν Service και
5 χρόνια δωρεάν τέλη κυκλοφορίας.
Πακέτο - Green pack: 
Περιλαμβάνει έκπτωση € 3.700,
3 χρόνια δωρεάν Service,
3 χρόνια δωρεάν τέλη κυκλοφορίας και
1.500€ επιδότηση ανταλλαγής.
Πακέτο - Luxury pack:
Περιλαμβάνει έκπτωση € 3.700,
δωρεάν τον παρακάτω επιπρόσθετο εξοπλισμό συνολικής αξίας € 2.500:
Navigation system, δερμάτινο σαλόνι, κοτσαδόρο, parking radar με 4 αισθητήρες. 
Επιδότηση ανταλλαγής 1.500€.

Sportage

Τα συγκεκριμένα πακέτα αφορούν τον πρώτο κάτοχο του αυτοκινήτου.
Το Sportage Limited Edition περιλαμβάνει Air- condtion, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών,... Radio/cd MP3 με θύρες USB & iPod, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, ράγες οροφής, φιμέ τζάμια, 2 απολήξεις εξάτμισης.
Το Sportage Limited Edition κατασκευάζεται στο σύγχρονο εργοστάσιο της Kia στη Ζιλίνα της Σλοβακίας με τα κορυφαία επίπεδα ποιότητας και τους διαρκείς ελέγχους καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής και διατίθεται με την μοναδική παγκοσμίως 7ετή εργοστασιακή εγγύηση πλήρους κάλυψης της Kia.

Kia.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...