Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο Opel Movano: Εκδόσεις Cab τώρα στην Αγορά



  • Διατίθενται Chassis, Crew και Platform Cabs  (Εκδόσεις Σασί, Διπλοκάμπινες και Πλατφόρμες)
  • Πλούσια γκάμα εκδόσεων με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα, ανατρεπόμενα & κλειστού τύπου (dropside, tipper & box) ικανοποιεί όλες τις ανάγκες
  • Εκδόσεις υψηλών επιδόσεων με μικτό βάρος (GVW) 3.5 και 4.5 t
  • Εκδόσεις FWD & RWD για όλα τα μοντέλα
  • Εξειδικευμένες μετατροπές παραγγέλνονται από το εργοστάσιο




Rüsselsheim. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των εκδόσεων panel van που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2010, το νέο Opel Movano επεκτείνει τη γκάμα του με εκδόσεις cab σε διάφορα μήκη, κατηγορίες βάρους και διατάξεις πλαισίου – αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι ‘τίποτα ακατόρθωτο’ γι’ αυτό το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα. 


Η εκτεταμένη γκάμα αμαξωμάτων περιλαμβάνει επίσης οχήματα με ειδικές μετατροπές που μπορούν να παραγγελθούν από το εργοστάσιο, όπως κλειστού τύπου, ανατρεπόμενο πίσω, ανατρεπόμενο προς τρεις κατευθύνσεις και με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα. Η μεγάλη ποικιλία επιλογών αποδεικνύει την εξαιρετική ευελιξία και προσαρμοστικότητα του Movano.   


Σασί με μονή και διπλή καμπίνα σε τρία μήκη

Εκδόσεις Movano με μονή και διπλή καμπίνα έχουν ένα στιβαρό πλαίσιο τύπου σκάλας με σημεία πολλαπλών λειτουργιών που επιτρέπουν την...
εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση αμαξωμάτων από εταιρίες μετατροπών. Επιπλέον, μία σειρά εξειδικευμένων ηλεκτρικών παροχών διευκολύνουν τη διευθέτηση των καλωδίων του οχήματος.


Οι νέες εκδόσεις σασί προσφέρουν άφθονο χώρο για τους επιβάτες. Επιπλέον των τριών εμπρός καθισμάτων, ο πίσω πάγκος στο διπλοκάμπινο μοντέλο χωράει μέχρι τέσσερις ακόμα επιβάτες, οι οποίοι προστατεύονται από προσκέφαλα και ζώνες ασφαλείας.


Τα μονοκάμπινα και διπλοκάμπινα στις κατηγορίες μικτού βάρους 3.5 t μέχρι 4.5 t διατίθενται σε τρία μήκη οχήματος (L2 / L3 / L4) και, ανάλογα με την έκδοση, παραγγέλνονται με FWD και RWD. Οι εκδόσεις 3.5 t RWD εφοδιάζονται είτε με μονούς ή με διπλούς πίσω τροχούς, ενώ οι εκδόσεις 4.5 t έχουν πάντα διπλούς πίσω τροχούς.

Το νέο Movano προσφέρει επίσης ειδικές μετατροπές του chassis cab που παραγγέλνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη απευθείας στο εργοστάσιο, ώστε να αποφεύγεται η εκ των υστέρων τοποθέτηση. Μεταξύ αυτών είναι εκδόσεις με αμάξωμα κλειστού τύπου στις κατηγορίες GVW 3.5 t - 4.5 t, που διατίθενται σε δύο μήκη οχήματος (L3 / L4) και με FWD ή RWD. Οι εκδόσεις FWD εφοδιάζονται με μονούς πίσω τροχούς και οι εκδόσεις RWD με διπλούς πίσω τροχούς.

Η πλούσια γκάμα εκδόσεων Movano που προσφέρονται απευθείας από το εργοστάσιο αποτελεί τη βάση για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών με υψηλή πρακτική αξία για επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις, εταιρίες κατασκευών και δήμους.


Ειδικές εκδόσεις από το εργοστάσιο: Αμαξώματα κλειστού τύπου, ανατρεπόμενα και με ανοιγόμενα τμήματα.

Οι εκδόσεις αμαξωμάτων κλειστού τύπου αποτελούνται από ένα στιβαρό αλλά ελαφρύ αλουμινένιο πλαίσιο και συνθετικά πάνελ για όμορφη εμφάνιση και υψηλής ποιότητας εξωτερικό. Δύο μεγέθη διατίθενται με χωρητικότητα φορτίου 20 m3 και 22 m3 για μεταφορά φορτίων από 908 kg μέχρι 1.935 kg. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει δύο πίσω πόρτες με γωνία ανοίγματος 270° αντιολισθητική επένδυση πατώματος και αλουμινένιες ράγες πρόσδεσης σε όλο το εσωτερικό. Προαιρετικά προσφέρονται εκτροπείς αέρα, πλαϊνές πόρτες και συρόμενη προς τα πάνω πίσω πόρτα.

Το νέο Movano μπορεί επίσης να παραγγελθεί από το εργοστάσιο σαν συμβατικό ή τριών κατευθύνσεων ανατρεπόμενο, με μήκη L2 και L3. Μονοκάμπινες ή διπλοκάμπινες εκδόσεις διατίθενται σε κατηγορίες βάρους 3.5 t με FWD ή 3.5 t και 4.5 t με RWD. Το ωφέλιμο φορτίο αυτών των εκδόσεων ξεκινά από 780 και φτάνει μέχρι 1.860 kg. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα ατσάλινο πάτωμα φόρτωσης με ενσωματωμένα σημεία ασφάλισης φορτίων, προστασία καμπίνας με βάσεις σκάλας και αλουμινένια πλαϊνά και πίσω πάνελ με κάτω μπάρες προστασίας. Η εκτενής λίστα προαιρετικών επιλογών περιλαμβάνει ατσάλινα πλευρικά και πίσω πάνελ και μια πίσω σκάλα.

Εκδόσεις με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα διατίθενται στις κατηγορίες μικτού βάρους (GWV) 3.5 t to 4.5 t με FWD ή RWD. Οι μονοκάμπινες και διπλοκάμπινες εκδόσεις διατίθενται σε τρία μήκη (L2 / L3 / L4). Ανάλογα με την έκδοση, διατίθενται πατώματα φόρτωσης πλάτους 2.04 m σε τέσσερα μήκη, από 3.17 μέχρι 4.47 m και ωφέλιμο φορτίο από 1.050 – 2.130 kg. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αλουμινένια πλαϊνά και πίσω πάνελ, προστασία καμπίνας με σκάλα και ξύλινο πάτωμα φόρτωσης με επικάλυψη ρητίνης.


Οι εκδόσεις Movano platform cabs διατίθενται σε δύο μήκη οχήματος και με δύο διαφορετικά ύψη οροφής καμπίνας. Η ηλεκτρολογική διεπαφή καμπίνας-αμαξώματος έχει βελτιστοποιηθεί για εύκολη ενσωμάτωση, ενώ κατόπιν παραγγελίας διατίθεται πλεξούδα μεγαλύτερου μήκους για τα πίσω φώτα. Τα εξειδικευμένα αμαξώματα είναι ιδανικά για επαγγελματίες που χρειάζονται χαμηλό πάτωμα και ελεύθερη διέλευση στην καμπίνα, όπως διανομείς πακέτων ή εμπόρους τροφίμων.


Οικονομικοί και ισχυροί: Νέα γενιά πετρελαιοκινητήρων 2.3 CDTI



Μία νέα γενιά τετρακύλινδρων πετρελαιοκινητήρων 2.3 CDTI common-rail (74 kw/100 hp, 92 kW/125 hp και 107 kW/146 hp) διασφαλίζει υψηλή ροπή από τις χαμηλές στροφές, ζωηρές επιδόσεις και χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό ρεζερβουάρ καυσίμου 105 λίτρων, η αυτονομία μπορεί να φτάσει στα 1400 km.

Οι μηχανικοί έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην επίτευξη χαμηλής κατανάλωσης, όχι μόνο στον Ευρωπαϊκό μικτό κύκλο, αλλά και σε καθημερινή χρήση υπό πραγματικές συνθήκες.

[GM MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...