Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nissan: Επιστροφή στα κέρδη στο α’ τρίμηνο

Κερδοφόρο ήταν το πρώτο τρίμηνο χρήσης της Nissan Motor Co. (7201.TO), καθώς οι πωλήσεις μικρών αυτοκινήτων στην Ιαπωνία, η ισχυρότερη ζήτηση στις ΗΠΑ και οι περικοπές του κόστους αντιστάθμισαν την ενίσχυση του γεν.


Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία εμφάνισε καθαρά κέρδη ύψους 106,65 δισ. γεν στους τρεις μήνες έως τις 30 Ιουνίου, αντιστρέφοντας ζημιές της τάξης των 16,53 δισ. γεν το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Το μέγεθος ήταν καλύτερο των μέσων εκτιμήσεων των αναλυτών, οι οποίοι σε...
δημοσκόπηση της Nikkei, είχαν τοποθετήσει τα κέρδη στα 68,35 δισ. γεν.

Τα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν στα 167,91 δισ. γεν από τα 11,60 δισ. γεν.

Οι πωλήσεις στο τρίμηνο ενισχύθηκαν κατά 35,3% στα 2,050 τρισ. γεν από τα 1,515 τρισ. γεν, βοηθούμενα από έντονη ζήτηση στην Κίνα και τις άλλες ασιατικές χώρες.

Για αυτό το έτος χρήσης έως το Μάρτιο, η Nissan συνεχίζει να αναμένει καθαρά κέρδη 150 δισ. γεν, λειτουργικά κέρδη 350 δισ. γεν και πωλήσεις 8,200 τρισ. γεν.

Σημειώνεται πως η εταιρεία ανακοινώνει τα κέρδη της σύμφωνα με τα ιαπωνικά λογιστικά πρότυπα.

Σε ξεχωριστή της ανακοίνωση, η Nissan ανέφερε πως σχεδιάζει να μετατρέψει τις δραστηριότητες βιομηχανικού εξοπλισμού σε μια νέα εταιρεία τον Οκτώβριο, η οποία θα γίνει κατά 100% θυγατρική της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η εταιρεία, επιπλέον, ανέφερε ότι δεν αναμένεται καμία οικονομική επίπτωση στο τρέχον έτος χρήσης από την μετατροπή αυτή.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...