Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nissan Juke...σύντομα κοντά μας

Το Nissan Juke, το πρώτο μικρό Crossover στον κόσμο, ήρθε για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, της πιο δημοφιλούς κατηγορίας αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή αγορά. Για πολλά χρόνια η κατηγορία αυτή, κατακλύζεται από άξιες αλλά μάλλον αδιάφορες προτάσεις. Όμως το Juke έφτασε, και μαζί πλησιάζει η αλλαγή νοοτροπίας, η επανάσταση αν θέλετε, για τις γενιές αγοραστών που ονειρεύονταν κάτι άλλο, αλλά κατέληγαν στα τετριμμένα, λόγω ελάχιστων πραγματικά ξεχωριστών επιλογών.

«Παίρνει τα καλύτερα στοιχεία από ένα SUV και ένα σπορ αυτοκίνητο και τα συνδυάζει με μοναδικό τρόπο. Το Juke είναι ευρύχωρο, κόμπακτ, γρήγορο, δυναμικό, πρακτικό, ακόμα και παιχνιδιάρικο. Κάποιες από αυτές τις ιδιότητες φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους, κι’ όμως ενώνονται όλες μαζί στο Juke για να δημιουργήσουν κάτι που είναι πραγματικά μοναδικό.», σημειώνει ο Vincent Wijnen, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Nissan Ευρώπης και συνεχίζει: «Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου...
και πριν καν ολοκληρωθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου μας αυτοκινήτου στους Ευρωπαίους δημοσιογράφους, τα site μας έχουν κατακλυστεί από e-mail και τα τηλέφωνα έχουν …σπάσει σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ευρώπη. Και σκεφτείτε πως το Juke δεν θα το δει κανείς πελάτης μας από κοντά πριν τον Οκτώβριο, όταν θα εμφανιστεί στις εκθέσεις μας!».

Το Juke, το νέο μέλος στην οικογένεια Crossover της Nissan, συνδυάζει τον αδρό χαρακτήρα ενός SUV και τη σβελτάδα ενός «hot» μίνι GTi. O σχεδιασμός του είναι τολμηρός και εντυπωσιακός φέρνοντας μια νέα δυναμική στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, κάτι που μέχρι τώρα έλειπε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών που διεξήγαγε η Nissan μεταξύ των αγοραστών της κατηγορίας. Το εντελώς νέο εσωτερικό συμβαδίζει με το χαρακτήρα του εξωτερικού και σε τίποτα δεν θυμίζει άλλα μοντέλα της Nissan. Χαρακτηριστικό του η κεντρική κονσόλα, της οποίας το σχήμα είναι εμπνευσμένο από το σχεδιασμό του ρεζερβουάρ καυσίμου των μοτοσικλετών.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη η κορυφαία έκδοση του Juke θα εξοπλίζεται με ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης άμεσου ψεκασμού, με ιπποδύναμη 190 PS και ροπή 240 Nm, τιμές από τις κορυφαίες στην κατηγορία. Ο νέος 4κύλινδρος 1,6 κινητήρας θα είναι διαθέσιμος και στο προσθιοκίνητο Juke, ενώ εξοπλίζει και τη κορυφαία έκδοση με το προηγμένο σύστημα 4κίνησης ALL-MODE 4x4-i Torque Vectoring.

Άλλες επιλογές κινητήρων περιλαμβάνουν τον νέο τετρακύλινδρο 1.6-λίτρων της Nissan με δύο μπεκ ανά κύλινδρο, που αποδίδει πλέον 117 ίππους, καθώς και τον 1,5 λίτρων τούρμπο ντίζελ με 110 ίππους.

Το Nissan Juke θα βρίσκεται στις εκθέσεις της Nissan στην Ελλάδα τον προσεχή Οκτώβριο. 
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...