Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ψήφος εμπιστοσύνης της Mercedes GP στον M. Schumacher για το 2011

Τόσο ο Michael Schumacher όσο και η Mercedes GP ξεκαθαρίζουν ότι τα φετινά αποτελέσματα του Γερμανού, που χαρακτηρίζονται από πολλούς ως κατώτερα των απαιτήσεων, δεν θα θέσουν άδοξο τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών και στην επιστροφή του πολυπρωταθλητή στη Formula 1.

Στο πλαίσιο του GP Γερμανίας (25/7) ο Michael Schumacher εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος ότι θα οδηγεί για τη Mercedes GP στο επόμενο πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα του Γερμανού είναι τριετές, αλλά φημολογείται ότι οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο 1+2 ετών, με όρους ανανέωσης από τη γερμανική εταιρεία.

Τη συνέχιση της συνεργασίας, άλλωστε, επιβεβαιώνει και ο αντιπρόεδρος και αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes-Benz, Norbert Haug, λέγοντας: "Από τη στιγμή που θα έχουμε ένα μονοθέσιο που θα κερδίζει, ο Michael [Schumacher] θα διεκδικεί νίκες, όπως και ο Nico [Rosberg].
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...