Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Honda Σχεδιάζει να Ξεκινήσει Δοκιμές για την Επόμενη Γενιά Οχημάτων Προσωπικής Μετακίνησης πριν από το τέλος της Χρονιάς στις Επαρχίες Kumamoto και Saitama

Η Honda Motor Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει δοκιμές της επόμενης γενιάς ηλεκτρικών μέσων προσωπικής μετακίνησης, σε πραγματικές συνθήκες πριν το τέλος της χρονιάς. Μεταξύ των οχημάτων που θα δοκιμαστούν είναι: ηλεκτρικά αυτοκίνητα, plug-in υβριδικά, ηλεκτρικά σκούτερ και ηλεκτρικά καρτ. Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τις επαρχίες Kumamoto και Saitama στην Ιαπωνία.

Σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μοναδικό για τη Honda που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με δύο δήμους, οι τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης της Honda για μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα και ηλεκτρικά προϊόντα, μαζί με τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας, έναν ηλιακό σταθμό παραγωγής ενέργειας και άλλες τεχνολογίες θα δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες σε αστικό περιβάλλον μεταφορών με έμφαση στα εξής:

1. Εξακρίβωση της αποτελεσματικότητας της επόμενης γενιάς προϊόντων προσωπικής μετακίνησης και των τεχνολογιών ηλεκτροκίνησης, και συγκεκριμένα ηλεκτρικών οχημάτων, plug-in υβριδικών, ηλεκτρικών σκούτερ και ηλεκτρικών καρτ, παράλληλα με τη χρήση βιώσιμης ενέργειας όπως η ηλιακή, για την υλοποίηση μιας κοινωνίας χαμηλών εκπομπών άνθρακα στο μέλλον.

2. Με ποιο τρόπο θα πρέπει να σχεδιαστεί η μελλοντική προσωπική μετακίνηση και το αστικό σύστημα μεταφορών ώστε να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής (QOL*) των κατοίκων της περιοχής.

Μαζί με τις επαρχίες Kumamoto και Saitama, όπου η Honda έχει δραστηριότητες όπως εργοστάσια παραγωγής και έχει ήδη αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας σε διάφορους τομείς, η εταιρία προτίθεται να πραγματοποιήσει διερευνητικές δοκιμές και να συμβάλλει περαιτέρω στις κοινότητες και των δύο περιοχών.

Η Honda σχεδιάζει να πραγματοποιήσει αυτή τη δοκιμή αρχικά στην Ιαπωνία και στη συνέχεια σε περιοχές εκτός Ιαπωνίας όπως η Αμερική, κυρίως στον τομέα του αυτοκινήτου. Στην Αμερική, ξεκινώντας από το τέλος της χρονιάς, η Honda θα τρέξει ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα ηλεκτρικών οχημάτων και plug-in υβριδικών όπου θα λάβουν μέρος: το Stanford University, η Google Inc. και η Πόλη Torrance, California στο πλαίσιο του Προγράμματος Επίδειξης Προηγμένης Τεχνολογίας (Advanced Technology Demonstration Program).
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...