Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άνοιξε το νέο Fiat Store

Αυτόν τον Ιούλιο, ο κόσμος της Fiat και του Fiat 500 βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στα μέλη της κοινότητας, τους φίλους τoυς στο Facebook (πάνω από 100.000 και συνεχώς αυξάνονται) και όλους τους λάτρεις της φίρμας με το νέο Fiat Store, μια ιστοσελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στις ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων Fiat και 500.

Στο νέο site δεσπόζει το χαρακτηριστικό λευκό και κόκκινο χρώμα της φίρμας, ενώ στο νέο Fiat Store θα βρείτε πολλά όμορφα αντικείμενα μοναδικού ντιζάιν, καθώς και μια σειρά συλλεκτικών ειδών. Είναι το κατάλληλο μέρος για να αγοράσετε με ασφάλεια οτιδήποτε σχετικό με τη Fiat και το 500: εγκεκριμένα προϊόντα, αξεσουάρ για όλα τα αυτοκίνητα της Fiat και αντικείμενα ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για το 500.

Όλα τα αντικείμενα που διατίθενται χαρακτηρίζονται από ποιότητα, ιταλικό στιλ και κομψότητα, ενώ χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, με στόχο την καλύτερη παρουσίαση ολόκληρης της συλλογής και τη διευκόλυνση των αναζητήσεων. Οι κατηγορίες – “Ο Κόσμος του 500”, “Για εσάς”, “Για τους φίλους σας” και “Για το αυτοκίνητό σας” - περιλαμβάνουν 130 προϊόντα: ρουχισμό, αξεσουάρ, είδη δώρων, μοντέλα, δερμάτινα είδη, ειδικά αντικείμενα και περισσότερα από 200 αξεσουάρ για το δικό σας Fiat.

Η έναρξη της λειτουργίας του Fiat Store συμπίπτει με τα τρίτα...
γενέθλια του Fiat 500 και ταυτόχρονα το λανσάρισμα του 500 TwinAir, του νέου μοντέλου που είναι εξοπλισμένο με τον υπερτροφοδοτούμενο δικύλινδρο κινητήρα 85 ίππων (900 cc) με τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 (92 γρ./χλμ. με επιλογή ημι-αυτόματου κιβώτιου ταχυτήτων Dualogic και 95 γρ./χλμ. με επιλογή μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων).

Σχεδιασμένο για την προώθηση και πώληση αποκλειστικών, αυθεντικών προϊόντων που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που έχει θέσει το Fiat Group, και την προστασία από τις απομιμήσεις, το διαδικτυακό κατάστημα θα περιλαμβάνει επίσης links για την επίσημη ιστοσελίδα της Fiat, τις Διαδικτυακές Κοινότητες και τα Fiat Club, καθώς και το Facebook και άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το Friendfeed.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...