Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέος Οικονομικός Διευθυντής στη Fiat Group Automobiles Hellas

Ο κ. Stefano Salvini, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή στη Fiat Group Automobiles Hellas , αντικαθιστώντας τον κ. Andrea Mori, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή Δανίας και Σουηδίας και Οικονομικού Συντονιστή για την αγορά της Ολλανδίας.

Ο κ. Salvini είναι 45 ετών, έχει σπουδάσει Οικονομικά και Κοινωνικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Bocconi στο Μιλάνο, στο οποίο ήταν λέκτορας επί διετία.

Εργάστηκε στο παρελθόν στην Pirelli και από το 1998 εργάζεται στο γκρουπ Fiat, στην Ιταλία, την Ινδία...
και την Πολωνία, έχοντας καταλάβει υπεύθυνες θέσεις σχετικές με την οικονομική διαχείριση, τον έλεγχο και τον προγραμματισμό.

Η Fiat Group Automobiles Hellas ευχαριστεί τον κ. Andrea Mori για την 7ετή συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...