Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1 News: Μένουν στην Toro Rosso Μπουεμί και Αλγκερσουάρι

Ο Ισπανός Χαϊμέ Αλγκερσουάρι και ο Ελβετός Σεμπαστιάν Μπουεμί θα είναι και την επόμενη σεζόν οι οδηγοί της Toro Rosso, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της Φόρμουλα Ένα. «Πιστεύω ότι οι οδηγοί μας θα είναι καλά προετοιμασμένοι για το 2011, γι΄ αυτό επιβεβαιώνουμε την παρουσία και των δύο για την επόμενη χρονιά» τόνισε ο γενικός διευθυντής της Toro Rosso, Φραντς Τοστ, με δηλώσεις του ενόψει του γερμανικού γκραν πρι, και συνέχισε: «Επίσης, είναι λογικό, επειδή ένας ρόλος-"κλειδί" της Scuderia Toro Rosso είναι να αναδεικνύει νέους οδηγούς από το πρόγραμμα νέων οδηγών της Red Bull και σε ηλικία 21 και 20 ετών, αντίστοιχα, τόσο ο Σεμπ όσο και ο Χαϊμέ πληρούν ακόμη τις κατάλληλες προδιαγραφές».
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο..
.εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...