Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ecclestone: "Καποιες ομαδες δεν βγαζουν την σεζον"

Αρνητικός για την παρουσία τόσων ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 εμφανίστηκε ο επικεφαλής του αθλήματος, Bernie Ecclestone. Ο αμφιλεγόμενος παράγοντας μίλησε στην αγγλική εφημερίδα "Daily Telegraph" και μεταξύ των θεμάτων, συζήτησε και για την οικονομική δυσπραγία ορισμένων νεοσύστατων ομάδων, υπογραμμίζοντας ότι...
η παρουσία τους δεν είναι απαραίτητη.
"Δεν θα με εξέπληττε εάν μία ή δύο από τις ομάδες δεν βγάλει τη χρονιά. Θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη Formula 1. Είναι έξω από τα νερά τους προς στιγμήν. Αυτό που θέλαμε πάντα ήταν 10 ομάδες.
Η Lotus είναι καλό όνομα. Δεν θα ήθελα να τη χάσω. Αλλά γενικά φέτος ήταν μία ανοησία, επειδή κόστισε χρήματα να κρατηθούν αυτές οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Κόστισε αρκετά χρήματα για να ανταγωνιστούν.
Το συμπέρασμα είναι ότι δεν μας έδειξαν στην πραγματικότητα για ποιο λόγο βρίσκονται εδώ. Εάν ξαφνικά κάποια από αυτές τις ομάδες δεν κατέβει στους αγώνες, δεν νομίζω ότι το κοινό θα μειωθεί ή οι τηλεοράσεις θα κλείσουν ή οι εφημερίδες θα σταματήσουν να γράφουν".
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...