Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα Eμπορική πολιτική Citroën Ελλάς - Το Citroen C5 1.600cc turbo από 18.900ευρώ

Η έκδοση του Citroen C5 Ambiance 1.6lt turbo- που όμως είναι full εξοπλισμένη - πωλείται 18.900 ευρώ με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το «GREEN BONUS ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ή ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ CITROËN» προσφέρει ένα ιδιαίτερα ισχυρό κίνητρο στους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο ενώ διαθέτουν παλιό προς ανταλλαγή ή απόσυρση. Ο αγοραστής λαμβάνει διπλό κέρδος καθώς αφενός δίνει το παλιό του αυτοκίνητο προς ανταλλαγή ή απόσυρση και αφετέρου κερδίζει ένα σημαντικό ποσό επιπλέον της πραγματικής του αξίας. Για τα μοντέλα C3 Classic, C4 (Coupe, Hatchback, Sedan), C5, C3 Picasso, C4 Picasso & Grand C4 Picasso, Xsara Picasso και C-Crosser το όφελος είναι 3.000 €. Για τα υπόλοιπα επιβατικά μοντέλα το όφελος είναι έως 2.000 €. Η συγκεκριμένη προωθητική πολιτική ισχύει από την 1/7/2010 και μέχρι τις 31/7/2010.

Το «GREEN BONUS ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ή ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ CITROËN» ισχύει για τις παρακάτω περιπτώσεις:...


• Ολική απόσυρση υπάρχοντος αυτοκινήτου και αγορά νέου
• Ανταλλαγή υπάρχοντος αυτοκινήτου και αγορά νέου
• ΙΣΧΥΕΙ και για τις περιπτώσεις όπου ο πελάτης έχει ήδη αποσύρει το αυτοκίνητο του. Στη περίπτωση αυτή ο πελάτης οφείλει να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά απόσυρσης στο διανομέα της Citroën.

Προσφορά για Navigation (“My Way”) για το C5 1.6 Turbo

Μία ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά συνοδεύει όλα τα ετοιμοπαράδοτα C5 1.6 Turbo που είναι εφοδιασμένα με το εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης “My Way”. Μέχρι και τις 31/7/2010 η χρέωση του “My Way” θα είναι 500 € αντί του ποσού των 1.240 € που έχει καθοριστεί στον τιμοκατάλογο.

Επαγγελματικά Αυτοκίνητα

Όσον αφορά την γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων Citroën το «GREEN BONUS ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ή ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ CITROËN» λειτουργεί ακριβώς όπως και στα επιβατικά με το όφελος να φτάνει έως τα 2.500 €.



Εξοπλισμός Citroen C5 Ambiance:

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Μεταλλική Ανάρτηση
Σύστημα Διεύθυνσης μεταβαλλόμενης υποβοήθησης
ABS με ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης
ESP - Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας
Brake Assist
Cruise Control και περιοριστής ορίου ταχύτητας
9 Αερόσακοι
Φανοί ομίχλης
Ηλεκτρικοί & θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες
Κεντρικό υποβραχιόνιο μπροστά με κλειστό αποθηκευτικό χώρο
Πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο με χώρους τακτοποίησης αντικειμένων και θήκη σκι
Αυτόματος κλιματισμός δύο ζωνών
Ηλεκτρικά παράθυρα συνεχόμενης λειτουργίας με σύστημα αναγνώρισης εμποδίου
Πίσω ηλεκτρικά παράθυρα με σύστημα αναγνώρισης εμποδίου που απενεργοποιούνται
Ηλεκτρικές παιδικές ασφάλειες
Δερμάτινο τιμόνι
Ράδιο CD MP3 (6 ηχεία, χειριστήρια στο τιμόνι)
Προφυλακτήρες & εξωτερικά χερούλια θυρών στο χρώμα του αμαξώματος
Πλαϊνά προστατευτικά χρωμίου & διακοσμητικά χρωμίου στους προφυλακτήρες
Pack Connectivite (USB BOX, BLUETOOTH, πρίζα JACK)
Υφασμάτινη επένδυση Chaine & Trame Saint-Cyr

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Αερόσακοι θώρακος πίσω επιβατών
AFIL (Προειδοποίηση παρέκκλισης από τις γραμμές πορείας)
Ηλεκτρική οροφή
CD Changer (6 θέσεων)
Pack audio: NG4 Nav. Couleur (Navigation με εγχρώμη οθόνη 7" HD & σκληρό δίσκο 10GB, GPS με απεικόνηση 3D,Τηλέφωνο, kit Hands free με Bluetooth, Ανάγνωση καρτών SD, Αναπαραγωγή MP3/WMA & DVD, 6 ηχεία, χειριστήρια, USB BOX)
Pack Dynamique Plus : Ζάντες αλουμινίου 18" Atlantique με αισθητήρες ανίχνευσης πίεσης αέρα ελαστικών + Εσωτερικός ηλεκτροχρωμικός καθρέφτης και πακέτο αυτοματισμών + Αισθητήρες στάθμευσης πίσω + Δέρμα Claudia / Ύφασμα Chaine & Trame Saint-Cyr
Μεταλλικό χρώμα
Navigation "My Way" (Navigation με έγχρωμη οθόνη 7" 16/9 με χαρτογράφηση Ευρώπης σε κάρτα SD, MP3, 6 ηχεία, χειριστήρια στο τιμόνι, kit Hands free με Bluetooth, πρίζα Jack) καταργεί το USB box

citroen

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...