Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

CHEVROLET: ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

  • Η Chevrolet συγχαίρει την Ισπανική εθνική ποδοσφαιρική ομάδα για την πρόσφατη επιτυχία της στη Νότια Αφρική

Πρώτα ήταν η Ισπανική εθνική ομάδα μπάσκετ, τώρα είναι η ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας. Στους παγκόσμιους πρωταθλητές του μπάσκετ έρχονται να προστεθούν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ποδοσφαίρου – και οι δύο έχουν κατακτήσει τους τίτλους τους με την υποστήριξη της Chevrolet.
«Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ προέρχονται από... την ίδια χώρα. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό άθλο και αναμφίβολα αποδεικνύει ότι η Ισπανία είναι ένα έθνος με εξαιρετική παράδοση στον αθλητισμό. Εμείς, στη Chevrolet Spain, είμαστε ευτυχείς που σπονσοράραμε και τις δύο ομάδες και ελπίζουμε αυτή η επιτυχία τους, όπως και της Chevrolet να συνεχιστεί επί μακρόν και στο μέλλον», σχολίασε ο Juan Manuel Lumbreras, Πρόεδρος της Chevrolet Spain.

Αρκετά Chevrolet Captiva, ντυμένα στα χρώματα τις Ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας, υποδέχτηκαν τους παίκτες από τη Νότια Αφρική και τους συνόδευσαν στη διαδρομή του θριάμβου, στο κέντρο της Μαδρίτης. Εκεί τους περίμεναν ένα εκατομμύριο οπαδοί οι οποίοι ήθελαν να εκφράσουν το θαυμασμό τους και να γιορτάσουν μαζί τους το μεγάλο γεγονός.
Σχετικά με τη Chevrolet
Η Chevrolet είναι η κορυφαία παγκόσμια μάρκα της General Motors με ετήσιες πωλήσεις περίπου των 3,5 εκατομμυρίων οχημάτων σε περισσότερες από 130 χώρες. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη παγκόσμια μάρκα αυτοκινήτων σε πωλήσεις και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στο κόσμο. Η Chevrolet Europe προσφέρει πρακτικά οικονομικά αυτοκίνητα με ελκυστική, χαρακτηριστική σχεδίαση και εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Μετά το επαναλανσάρισμά της στην Ευρώπη το 2005, η Chevrolet υπερδιπλασίασε τις πωλήσεις της σε πάνω από 500.000 μονάδες το 2008. Το 2009, η Chevrolet διατήρησε το μερίδιό της στην Ευρωπαϊκή αγορά, στο 2,3%, με πωλήσεις 426.000 αυτοκινήτων. Η Chevrolet έχει ένα δίκτυο 2.900 εμπόρων και σημείων τεχνικής υποστήριξης στην Ευρώπη.


Η γκάμα της Chevrolet περιλαμβάνει το νέο αυτοκίνητο πόλης Spark, το μικρό Aveo, το μικρομεσαίο Cruze sedan, το Captiva SUV, το μεσαίο Epica και τη θρυλική σπορ Corvette. Το 2011, η Chevrolet θα λανσάρει το Orlando, ένα νέο οικογενειακό van, το Camaro coupe & cabrio, το νέο Aveo και το Cruze hatchback, ενώ θα κυκλοφορήσει εκ νέου το Captiva SUV με τέσσερις νέους κινητήρες. Οι μεγαλύτερες αγορές της Chevrolet στην Ευρώπη είναι η Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία. Η μάρκα ιδρύθηκε από τον Ελβετό μετανάστη Louis Chevrolet το 1911 και ετοιμάζεται να γιορτάσει την επέτειο των εκατό χρόνων της με το λανσάρισμα του επαναστατικού ηλεκτρικού οχήματος εκτεταμένης αυτονομίας Chevrolet Volt.


chevrolet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...