Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεξιοτεχνία στο Καστέλλι.Οι νικητές των κατηγοριών στο βάθρο..

Δεξιοτεχνία στο Καστέλλι.Οι νικητές των κατηγοριών στο βάθρο:


Στην κατηγορία Β Αγωνιστικά η πρώτη θέση “παίχτηκε” για μόλις 10 δέκατα του δευτερολέπτου με νικητή τον Λευτέρη Σαρρή με Toyota Corolla και χρόνο 00:56.88, επίδοση που αποτελεί την τρίτη καλύτερη του αγώνα.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γιάννης Τζαγκαράκης με Toyota Corolla και χρόνο 00:56.98, έκτη καλύτερη επίδοση του αγώνα. Τρίτος στο βάθρο ανέβηκε ο Νίκος Σγουράκης με Toyota Corolla, ενώ τον ακολούθησε στην τέταρτη θέση ο Τάσος Χιώτης με Lada. Για την κατηγορία Γ Αγωνιστικά την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Μπαντουράκης με Ford Sierra, στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Κώστας Καρδαμάκης με Toyota Corolla .

Στην κατηγορία Πισωκίνητα, ο Κώστας ...
Δρακάκης με Toyota Starlet ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σημειώνοντας και το δεύτερο καλύτερο χρόνο της ημέρας με 00:55.15. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Μπαντουράκης με Ford Sierra ενώ τον ακολούθησε ο Νίκος Σγουράκης με Toyota Corolla. Στις επόμενες θέσεις είχαμε τους Αντώνη Μαρεντάκη με Toyota Starlet, Γιώργο Παπαδάκη με ίδιο αυτοκίνητο και την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο Τάσος Χιώτης με Lada. Την κατηγορία έκλεισε ο Κώστας Παταγάκης με Nissan 300ZX.


πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...