Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραδόθηκε ο σταθμός Χολαργός του Μετρό

Παραδόθηκε στις 23.7.2010 στο επιβατικό κοινό ο νέος σταθμό του Αττικό Μετρό στο Χολαργό. Ο νέος σταθμός οριοθετείται σε βάθος 22 μέτρων υπογείως της Λεωφ. Μεσογείων στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του έργου ο κ.Χρήστος Τσίτουρας, Πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, τόνισε τα εξής:...
«Ένας ιδιαίτερα σημαντικός σταθμός προστίθεται σήμερα στο δίκτυο του Μετρό της Αθήνας και αναμένεται σε καθημερινή βάση να εξυπηρετεί περισσότερους από 20.000 επιβάτες. Ο σταθμός Χολαργός, παρά την καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα κατασκευής του, δίνει πλέον σήμερα τη δυνατότητα στους πολίτες των Δήμων Χολαργού, Νέου Ψυχικού και Χαλανδρίου, σε χρόνο περίπου 9 λεπτών, να φθάνουν με άνεση, ασφάλεια και ταχύτητα στο κέντρο της Αθήνας».
Παράλληλα, δόθηκε στο επιβατικό κοινό και ο υπόγειος χώρος στάθμευσης στο Σταθμό Νομισματοκοπείο, που αποτελεί τμήμα ενός ολοκληρωμένου Σταθμού Μετεπιβίβασης στη θέση αυτή, με τον Σταθμό Λεωφορείων του ΟΑΣΑ να λειτουργεί ήδη από τις αρχές του έτους, επιτρέποντας τις μετεπιβιβάσεις στο Μετρό από τις λεωφορειακές γραμμές.
Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης, είναι τριών επιπέδων και συνδέεται υπογείως με τον Σταθμό του Μετρό και διαθέτει 630 θέσεις αυτοκινήτων.
autocar

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...