Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντιδρούν και οι βενζινοπώλες στην κατάργηση του δελτίου τιμών καυσίμων

Την αντίδραση των βενζινοπωλών προκάλεσε η αναστολή έκδοσης του εβδομαδιαίου δελτίου τιμών καυσίμων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) κάνει λόγο για διακηρύξεις περί διαφάνειας στην αγορά καυσίμων οι οποίες έμειναν στα λόγια, ενώ στην πράξη εφαρμόζονται τα εντελώς αντίθετα.

Η Ομοσπονδία σημειώνει ότι το δελτίο καθιερώθηκε πέρυσι έδινε τη δυνατότητα στους καταναλωτές και τα μέσα ενημέρωσης να διαπιστώσουν που οφείλονται οι κατά καιρούς ανατιμήσεις στα καύσιμα, «ώστε να μην ενοχοποιούνται μονίμως οι βενζινοπώλες».

« Φαίνεται ότι η δυνατότητα αυτή, έστω και με τα ελλιπή στοιχεία που περιλαμβάνονταν στις...
ανακοινώσεις του υπουργείου κάποιους ενόχλησε. Γιατί ασφαλώς τα στοιχεία που περιλαμβάνονταν στο δελτίο χρειάζονταν βελτίωση, ιδίως ως προς την αποτύπωση των τιμών διυλιστηρίου και χονδρικής. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το δελτίο έπρεπε να καταργηθεί», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Οι βενζινοπώλες προσθέτουν τέλος ότι το υπουργείου ΠΕΚΑ θα πρέπει να αποκαταστήσει τη διαφάνεια στην αγορά, κάνοντας διορθωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται ώστε να αποτυπώνονται τα πραγματικά μεγέθη ή τουλάχιστον να εξηγήσει στους καταναλωτές για ποιο λόγο κατήργησε την εβδομαδιαία ανακοίνωση των τιμών.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...