Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναβίωση των αγώνων autocross στο Παραλληλοδρόμιο

Στο ΛΕΜΑΘ Παραλληλοδρόμιο Club, προσπαθεί ο Λάμπης Κουτρέσης να αναβιώσει τον ξεχασμένο αλλά πολύ ενδιαφέροντα θεσμό των autocross. Πλέον είναι όλα έτοιμα για να μας φιλοξενήσουν στη νέα πίστα autocross-Παραλληλοδρόμιο.

Πρόκειται για μια επίπεδη διαδρομή μήκους 650 μέτρων με πλάτος από 10- 20 μέτρα, όπου χωράνε άνετα 12 αυτοκίνητα, είτε για να προπονηθούν οι οδηγοί τους, είτε για να δώσουν ομηρικές μάχες για τη νίκη. 

Η πίστα περιλαμβάνει 7 στροφές, 4 αριστερές και 3 δεξιές. Το μέσο μήκος ευθείας είναι περίπου 90 μέτρα, πράγμα που επιτρέπει τις όχι πολύ μεγάλες μέσες ωριαίες ταχύτητες. Σίγουρα όμως η συγκεκριμένη πίστα δεν είναι αργή και δεν έχει καμία σχέση με τη σχεδίαση τύπου «Μίκυ Μάους». Το ελάχιστο πλάτος της συγκεκριμένης πίστας είναι...
10 μέτρα και το συναντάμε σε δύο μόνο σημεία, μήκους 15 μέτρων το ένα και περίπου 20 μέτρων το άλλο. Υπάρχει πλάτος διαδρομής 12 μέτρων για περίπου 50 μέτρα, ενώ η υπόλοιπη διαδρομή έχει πλάτος πάνω από 15 μέτρα στο υπόλοιπο μήκος της.

Από ότι αντιλαμβάνεστε προσπεράσεις μπορούν να γίνουν σε κάθε σημείο της πίστας, αλλά λόγω του μεγάλου πλάτους της διαδρομής είναι αρκετά δύσκολη η εύρεση της ιδανικής γραμμής, πράγμα που μάλλον θα προβληματίσει ευχάριστα. Αν απλά θέλετε να «παίξετε», εντίμως σας λέμε ότι η συγκεκριμένη διαδρομή είναι «η χαρά του οδηγού», έστω και εις βάρος του χρονομέτρου. Αν οδηγείτε δε αυτοκίνητο με την κίνηση πίσω ή τετρακίνητο, δεν σας βλέπω να βγαίνετε αν δεν τελειώσει η βενζίνα σας, ενώ αν οδηγείτε αυτοκίνητο με την κίνηση εμπρός, φέρτε τους δύσπιστους φίλους σας να δουν πως κινούνται με το πλάι τα εμπροσθιοκίνητα. Σε κάθε περίπτωση, η πίστα είναι ιδανική για να διασκεδάσετε ή να προπονηθείτε

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας αν θέλετε να συμμετάσχετε σε autocross. Είναι πάμφθηνη μορφή αγώνα και έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Αν ενδιαφέρεστε θα ζητηθεί από την αρχή του σπορ προκήρυξη επάθλου για το 2011 και φυσικά θα γίνουν ένας ή δύο φιλικοί αγώνες μέσα στο 2010.

Και θυμηθείτε: Η πίστα φτιάχτηκε για εμάς...

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα parallilodromioclub.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...