Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Audi διακόπτει την λειτουργία της RS6

Η Audi θα διακόψει την παραγωγή του μοντέλου RS6 στο τέλος του τρίτου τετραμήνου. Αλλά θα κάνει αναμφισβήτητα την επιστροφή του στις αγορές σε μερικά χρόνια, αφού η επόμενη γενιά Audi A6 έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί κάποια περίοδο στο επόμενο έτος- πιθανό στο motor show της Γενεύης τον Μάρτιο του 2011. Το RS6 μοντέλο που τώρα θα διακοπεί, διέθετε έναν 5.0- λίτρων κινητήρα, twin turbo V10 με 579 ιπποδύναμη (426 kW) και 650 Nm ροπής. 

Για την επανάληψη του αυτοκινήτου μελλοντικά συζητιέται ότι η εταιρία θα περιορίσει τον κινητήρα σε V8, αλλά είναι πολύ πιθανό να ταιριάζει ή ακόμα να ξεπεράσει, την επερχόμενη  BMW M5, η οποία αναμένεται με twin turbo V8 να παράγει μεταξύ 550 και 600 PS. Το ζήτημα είναι πώς η Audi θα... ικανοποιήσει ταυτόχρονα τις απαιτήσεις για οικονομία καυσίμου και μείωση των εκπομπών ρύπων. 

Μόλις την περασμένη βδομάδα, η BMW διέκοψε την παραγωγή της Ε60 Μ5, για την ανερχόμενη F10 M5 που βασίζεται στη νέα BMW 5-Series και παρουσιάστηκε φέτος. H E60 M5 διέθετε έναν 5.0 λίτρων V10 κινητήρα με 516 ιπποδύναμη (380 kW) και 520 Nm ροπής.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...