Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

6.000 "άποροι" με ... λιμουζίνες!!!

Από τη στιγμή που- επιτέλους- άρχισαν να γίνονται διασταυρώσεις τα δίχτυα του ΣΔΟΕ γέμισαν... λαβράκια!

Εισοδήματα φτώχειας δήλωναν στης εφορία 6.000 πολίτες, κάτω από 10.000 ευρώ το χρόνο δηλαδή, την ώρα που όλοι τους είχαν τη δυνατότητα να συντηρούν πολυτελέστατα αυτοκίνητα πολλών χιλιάδων κυβικών και πολλών εκατοντάδων ίππων!

Ακόμη και κόλπα όπως υποτιμολόγιση του αυτοκινήτου κατά την εισαγωγή ανακάλυψαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ. Για να μην φαίνεται ότι είναι κάτοχοι πολυτελούς αυτοκινήτου βάφτιζαν ...
παλιό “χιλιάρι” τη λιμουζίνα, αλλά πιάστηκαν στη “φάκα”.
Το πιο εξωφρενικό είναι όμως ότι χιλιάδες άλλοι δήλωναν στην εφορία εισόδημα που μόλις και μετά βίας καλύπτει το τεκμήριο για ένα καλό αμάξι.

Ένα αυτοκίνητο αξίας άνω των 60.000 ευρώ (τέτοια είχαν στην κατοχή τους οι φτωχοί) έχει ετήσιο κόστος συντήρησης πάνω από 8.800 ευρώ αν υπολογίσει κανείς ασφάλιστρα, τέλη, την ειδική εισφορά, τις βενζίνες και το σέρβις. Έτσι είναι αδύνατο οι άνθρωποι αυτοί με έσοδα περί τα 10.000 ευρώ όπως δήλωναν να μπορούν να συντηρήσουν αυτό το αυτοκίνητο και έτσι τώρα θα βρεθούν στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ όχι μόνο για το πόθεν, αλλά και για το... “πόσα έσχες”.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...