Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην ανάκληση 412.000 οχημάτων προχωρά η Toyota στις Η.Π.Α

Ένα ακόμη πρόγραμμα ανάκλησης ανακοίνωσε σήμερα, 29.7.2010, η Toyota. Συγκεκριμένα, 412.000 οχήματα που κυκλοφορούν στις Η.Π.Α αναμένεται να οδηγηθούν σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της ιαπωνικής φίρμας, ώστε να ελεγχθεί ή να επισκευαστεί αν αυτό κριθεί απαραίτητο το σύστημα διεύθυνσης.

Η ανάκληση αφορά 373.000 Toyota Avalon παραγωγής από το 2000 έως και το 2004, καθώς πιθανό πρόβλημα μπορεί να οδηγήσει στο σπάσιμο της μπάρας κλειδώματος του τιμονιού

Αντιστοίχως, 39.000 Toyota LX470 πρόκειται να...
επισκευαστούν με σκοπό να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του άξονα του τιμονιού.

Η ιαπωνική φίρμα έχει δεχτεί αναφορές που εμπλέκουν τρία μοντέλα Avalon σε ατυχήματα, χωρίς ωστόσο να έχει καταγραφεί τραυματισμός, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Toyota, ο οποίος συμπλήρωσε ότι δεν έχει γίνει σαφές αν τα τρία αυτά ατυχήματα οφείλονται στο συγκεκριμένο ελάττωμα στο σύστημα διεύθυνσης των αυτοκινήτων.

Στην περίπτωση των LX470 δεν έχει καταγραφεί κάποιο περιστατικό που να σχετίζεται με το αντικείμενο της ανάκλησης.

Πέρα από την Toyota και η BMW καλείται να επισκευάσει προτάσεις που έχουν διατεθεί στις Η.Π.Α, καθώς στη Σειρά 5 και στη Σειρά 5 Grand Turismo, οι αισθητήρες μέτρησης της ποσότητας του καυσίμου ενδέχεται να μετατοπιστούν μεταδίδοντας λάθος δεδομένα.
in.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...